راه اندازی انجمن های شرکت طلاهاست

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع bahram
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وقتی پستی رو حذف میکنید یه پ.خ بدید که ما هم بدونیم . من یک سوال در مورد هاستینگ یک شرکت پرسیدم که حذفش کردیدو خبری هم ندادید. کار خوبی نکردید.

وقتی پستی رو حذف میکنید یه پ.خ بدید که ما هم بدونیم . من یک سوال در مورد هاستینگ یک شرکت پرسیدم که حذفش کردیدو خبری هم ندادید. کار خوبی نکردید.

سلام
در این مورد برای شما پیغام خصوصی ارسال شد و مفصل صحبت کردیم..
پست شما ارتباطی به انجمن نداشت و خلاف قوانین انجمن بود.
همانطور که در بالای صفحه انجمن در کادر زرد رنگ می بینید این انجمن مربوط به سرویس های طلاهاست است. اگر در مورد دیگر سرویس دهنده ها سوالی دارید از همان سرویس دهنده بپرسید یا در اینترنت جستجو کنید.

وقتی شما در طلا هاست 1 دامنه ای ار میخرید انجمن دارد؟
2چطوری باید وارد دامنه خریداری شده شد؟
ایا زبان برنامه نویسی باید دونست ؟
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

سلام به همگی من چندتا دامنه داشتم واسه فروش چگونه میتونم توی سایت اونارو قرار بدم برای فروش

وقتی شما در طلا هاست 1 دامنه ای ار میخرید انجمن دارد؟
2چطوری باید وارد دامنه خریداری شده شد؟
ایا زبان برنامه نویسی باید دونست ؟
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز . شاید سوالت از مدیر بود ولی جوابتو میدم :)
سوال اول : دامنه ای که تازه میخرید انجمنی ندارد ! یعنی شما پس از خرید دامنه باید هاست تهیه کنید و اگر میخواید انجمن راه اندازی کنید پس از تهیه و خرید هاست باید از اسکریپت مورد نظرتون مثل Mybb - vp - ipb و ... استفاده کنید .
برای وارد شدن به دامنه خریداری شده:
اگر دامنه خریداری شده IR و یا id.ir co.ir و ... باشد شما باید پنل نیک داشته باشید ( ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک ) و دامنه شما اونجا ثبت میشه و در هنگام ثبت دامنه از شما نام کاربری نیک رو میخواد . فرقی هم نداره چه فروشنده ای باشه و باید حتما در پنل نیک شما ثبت بشه
اگر دامنه بین الملل | دات کام - دات نت و ... | تهیه کرده باشید باید به پنلتون مراجعه کنید ، مثلا پنل طلا هاست General هست !
زبان برنامه نویسی هم اصلا نیازی نیست ، زبان برنامه نویسی زمانی نیاز هست که بخواید اسکریپت اختصاصی ، قالب اختصاصی و ... طراحی کنید که اگر هم زبان برنامه نویسی یاد ندارید خیلی از سایت ها و افراد این کار رو براتون انجام میدن
موفق باشید...

سلام من مدارکم رو برای ایرنیک فرستادم ولی باز دامینم فعال نشد باید چیکار کنم

عقب
بالا