آموزش ساخت Child Name Server - پنل کاربران - Resello

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع bahram
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bahram

Administrator
با سلام
در اینجا نحوه ساخت DNS اختصاصی در پنل کاربران قرار داده شده است.
توجه : آموزش ساخت DNS اختصاصی در پنل نمایندگان
ابتدا وارد پنل دامنه شوید (آموزش ورود به پنل دامنه)
1 - در منوی بالا روی گزینه Domains کلیک کنید
2 - روی نام دامنه مورد نظر کلیک کنید
3 - در منوی باز شده روی گزینه Child Hosts کلیک کنید
dns-4-new.png

در اینجا می توانید دی ان اس اختصاصی جدید ایجاد کنید یا dns های اختصاصی قبلی را ویرایش کنید
dns-6-new.png

برای ایجاد dns اختصاصی روی Create کلیک کنید و طبق تصویر زیر dns و آی پی مربوطه را وارد کنید و سپس دکمه save را کلیک کنید
dns-5-new.png

توجه:

• اعمال این تنظیمات ممکن است چند ساعت طول بکشد (معمولا کمتر از 24 ساعت و گاهی تا 72 ساعت)
  • پس از اعمال این تنظیمات، تنظیمات دیگری نیز باید در پنل هاست (سرور) شما انجام شود. برای این تنظیمات با پشتیبانی هاست یا سرور خود تماس بگیرید
  • اگر از نتیجه کار مطمئن نیستید تنظیمات dns را تغییر ندهید زیرا باعث اختلال در سایت شما می شود

آخرین ویرایش:
با سلام
خب این پنل کاربری لینکش چیه و چجوری میشه واردش شد

با سلام
خب این پنل کاربری لینکش چیه و چجوری میشه واردش شد

اگر زمان ثبت دامنه گزینه "با مشخصات ایران ثبت شود" را انتخاب کرده اید (گزینه پیش فرض) در این لینک رمز را بازیابی کنید http://domain.talahost.com و سپس وارد پنل شوید
اگر زمان ثبت دامنه گزینه "هیچ نامی از ایران نباشد" را انتخاب کرده اید، در این لینک رمز را بازیابی کنید http://domain2.talahost.com و سپس وارد پنل شوید

آخرین ویرایش:
بعد از تنظیم این موارد ... این پیغام چه مفهومی رو میده:

خروجی سایت intodns.com :
Nameservers A records
ERROR: Some of your DNS servers do not have A records at all. I could not find any A records for the following DNS servers:
ns5.****.com
ns6.****.com

You must have A records for all of your nameservers.

سلام :

من میخوام دی انس هام همون باشه و فقط ای پی عوض شه هر کاری میکنم عوض نمیشه ولی پیغام The domains name servers are updated successfully رو میده عکس هم ضمیمه میکنم مشاهده کنید فقط سریع کمک کنید موندیم گیر ؟؟؟جلوش یه کنسل هم زده اون چیه؟؟؟ تیکت هم زدم چون تعطیله جواب نمیدن مشتری ها هم شاکین دی ان اس ها هم مونده سرورلنگه:(
8963.jpg

آخرین ویرایش:
سلام :

من میخوام دی انس هام همون باشه و فقط ای پی عوض شه هر کاری میکنم عوض نمیشه ولی پیغام The domains name servers are updated successfully رو میده عکس هم ضمیمه میکنم مشاهده کنید فقط سریع کمک کنید موندیم گیر ؟؟؟جلوش یه کنسل هم زده اون چیه؟؟؟ تیکت هم زدم چون تعطیله جواب نمیدن مشتری ها هم شاکین دی ان اس ها هم مونده سرورلنگه:(
مشاهده فایل‌پیوست 91

منم دقیقاً همین مشکل را با چند دامنه مختلف دارم که قبلاً در پنل ریسلر کلاب ChildName Server ساختم حالا می خوام فقط آیپی عوض کنم هر چی تغییر میدم مثل شما همین پیام سبز رنگ میاد اما بعد از 24 ساعت هم عوض نمیشه.بنده هم در این رابطه تیکت زدم ولی چون تعطیله جواب نگرفتم.

با سلام
مشکل ایجاد و تغییر dns اختصاصی پنل کاربران حل شده است.
پست اول به روز شد.

سلام من هر کاری میکنم نمیشه این جا کسی هست بتونه برای من دی ان اس درست کنه انگاری پنل با این عکس ها متفاوت هست
پنل دامنه من
http://domain2.talahost.com
هست میخوام دی ان اس برای دایرکت ادمین بسازم

سلام
اگر با یوزر و رمز وارد بشید دقیقاً مشابه همین تصاویر هست.

من وارد میشم اما وقتی روی نام دامنه کلیک میکنم هیچ اطفاقی نمیوفته...تیکت هم زدم...
ممنون

---------------------------
حل شد متشکرم

آخرین ویرایش:
سلام
وقتی که دامنه انتخاب شد و Child Hosts رو زدم، وقتی که create رو برای «ایجاد dns جدید» می زنم یه چیزای دیگه میاد و امکان وارد کردن dns ندارد. مطابق تصویر:
لطفا سریعتر جواب دهیدو. عجله ایه.01.jpg

سلام
داداش اون delete قرمز سمت راست جلوی نام دامنه چیه ؟
وقتی هم میزنم کنسل مینویسه !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا