این مشکل رو من در دو هاستینگ دیگه داشتم و پیگیری*های خیلی زیادی در خصوصش داشتم که نتایج و اتفاقات و دلایلی که وجود داره رو اینجا می*گم که بدونید :
این مشکل به این علت رخ می*ده که آی اس پی ها میان آی پی سرور رو محدود می*کنن و اغلب به این خاطر هست که اون آی پی با آی*پی های خیلی نزدیک به اون یا اداره همزمان برای وی پی ان فروشی و پراکسی استفاده میشه یا اینکه قبلا شده (و احتمال زیاد در وی پی اسی که به مشتری فروخته میشه اکانتی جهت این کار هم فروخته شده) که آی اس پی ها میان کلا آی پی رو محدود می*کنن
مشکل معمولا در آی*اس پی شاتل اول از همه به وجود میاد و پس از اون به ترتیب پارس*آنلاین، مخابرات، مبین نت و ایرانسل
من این مشکل رو اخیرا با هاستینگی که از هتزنر خدمات می*گرفت داشتم. در ابتدای امر گفتند مشکله شاتله. من خودم از شاتل پیگیر شدم و ارجاع دادن به مدیر شبکه و با مدیر شبکه بحث و ... و ایشون می*گفتن مشکل ما نیست. در نهایت گفتم مشکل نیم سرورهاتونه ! در صورتی که سایت بیش از دو سال هیچ تغییری رو نیم سرورهاش اعمال نشده بود. برای اثبات نیم سرورها رو عوض کردم و بردم رو یکی دیگر از دامنه هام و همچنان مشکل ادامه داشت تا دو سه رو بعد خود مدیر شبکه شاتل با من تماس گرفت (و تو این چند روز به مشتریای ما می*گفتن مشکل از هاست و اونا هم شاکی میشن در نتیجه که سر این موضوع هم دعوای مفصلی داشتم با مدیر پشتیبانی شاتل که اگه کارمندات نمی*فهمن بی*خودی به مردم اطلاعات غلط ندن) و گفت این مشکل واسه خیلیا پیش اومده و از من خواست در خصوص رفعش کمک کنم که تعجب برانگیزه ! که من شماره تماس مدیر سرور رو بهش دادم و بعد از یک هفته مدیر سرور به همه مشتریاش ایمیل داد که آی پی قبلی عوض شد و آی پی جدید گذاشتیم.
نکته*ی مهم اینکه من در ابتدای مشکل بهشون گفتم باید آی پی تون رو عوض کنید و به من با حلت مسخره گفتن که همچین مشکل خاصی نیست که ما آی*پی عوض کنیم. مگه الکیه و ... . اما در نهایت همین کار رو کردن
پس در نتیجه این دو مشکل که طی 3 سال گذشته واسه من رخ داده
طلاهاست در نهایت باید آی خود را عوض کند در غیر این*ٌورت همچنان مشتریانش باید بدوند و به نتیچه نرسن و یا هاستشون رو عوض کنن یا ...
من خودم بعد این مشکل هر طور که شد و با هر هزینه ای رفتم و مستقیما از یک
دیتاسنتر آمریکایی خدمات گرفتم
- - - Updated - - -
بنده با پشتیبانی وایمکس تماس گرفتم گفتن تا حالا یک مورد گزارش هم نداشتیم و شما اولین کسی هستسد که دارید گزارش این جور خرابی رو میدید
دوستان همونطور که ادمین محترم میگه تا تماس نگیرید اونا متوجه مشکل نمیشن که پیگیری کنن لطفآ تماس بگیرید
هر کسی تماس بگیره همینو بهش می*گن !
و گفته*ی ادمین هم در خصوص تعدد تماس درست نیست. چرا که هیچ کدوم از اپراتورها نمیان یادداشت یا اعلام کنن از فلان هاست چند نفر تماس گرفتن !! چرا که بعد از اینکه به شما جواب دادن مشکل خودتونه تموم میشه میره و ثبت می*کنن که مشکل حل شده