مشکل سرور پربازدید و چند سرور دیگر

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع talahost
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

talahost

Moderator
با سلام
احتمالا متوجه شدید که اینترنت ایران با اکثر آی پی های دیتاسنتر Redstaion.com مشکل پیدا کرده..

تا جایی که ما بررسی کردیم مشکل مربوط به دیتاسنتر نیست و به اینترنت ایران بر می گردد. شما به راحتی می تونید سایت را با VPN یا اینترنت خارج از کشور باز کنید ولی لود با اینترنت ایران بسیار مشکل است.
DNS هایی که دچار این مشکل شده اند :
ns19 , ns20
ns21, ns22
ns27, ns28
ns29, ns30

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب الآن ما این مشکلات رو روی چندین سایت خودمون داریم ، اصلا باز نمیشن ، باید با شاتل تماس گرفت که چرا برخی از سایت هامون باز نمیشه ؟؟؟؟

با سلام
احتمالا متوجه شدید که اینترنت ایران با اکثر آی پی های دیتاسنتر redstaion.com مشکل پیدا کرده..

تا جایی که ما بررسی کردیم مشکل مربوط به دیتاسنتر نیست و به اینترنت ایران بر می گردد. شما به راحتی می تونید سایت را با vpn یا اینترنت خارج از کشور باز کنید ولی لود با اینترنت ایران بسیار مشکل است.
Dns هایی که دچار این مشکل شده اند :
Ns19 , ns20
ns21, ns22
ns27, ns28
ns29, ns30

برای رفع مشکل بهتر است با پشتیبانی سرویس اینترنت خود تماس بگیرید تا موضوع سریعتر بررسی شود

-----------------------

این شد راه حل ؟

مگر میشه به تمام ملت بگیم که برید به isp خودتون بگید DNS تغییر بدن؟؟؟

یک راه حل درست و برای سروتون تعیین کنید. یک مشتری که علی آباد کتول میاد تو سایت من . اصلا چه میدنه dns چیه که بره پیگیری کنه ؟
اصلا مگه وظیفه مردمه ؟؟؟
این همه ISP تو ایران است ... مگه این کار امکان داره اصلا ؟؟؟:mad:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ما که نگفتیم dns ست کنید.
عرض کردیم کاربرانی که از dns های بالا استفاده می کنند ممکن است با این مشکل مواجه شده باشند. مشکل سراسری است و خیلی از شرکت ها با این مشکل مواجه شدند.
با ISP تماس بگیرید وقتی ببینند مشکل عمومی است سریعتر پیگیری می کنند.

نشد که نشد

خیر . همچنان به همان صورت قبل می باشد ، کلی شاکی باهامون تماس گرفتن و زیر سوال رفتیم (نمی دونن جریان چیه و مارو مقصر میدونن)
ممنون میشم یه راه حل بهتری به جز تغییر ns پیدا کنید و انجامش بدید .
با تشکر از پشتیبانی خوبتون.

خیر . همچنان به همان صورت قبل می باشد ، کلی شاکی باهامون تماس گرفتن و زیر سوال رفتیم (نمی دونن جریان چیه و مارو مقصر میدونن)
ممنون میشم یه راه حل بهتری به جز تغییر ns پیدا کنید و انجامش بدید .
با تشکر از پشتیبانی خوبتون.

از کدوم آی اس پی هستید و از اگه میشه بگید از کدوم شهر؟

دوست عزیز راه حل رو ایشون نمیتونن ارائه بدن . چیزی هست که از طرف isp های کل کشور ایجاد شده و نه dns های ایشون یا رداستیشن

سلام
ما حرفی از تغییر dns نزدیم.

با مبین نت و آسیاتک و ایرانسل تست کردم مشکل برطرف شده. (دیروز مشکل داشتند)
رایتل هنوز مشکل داره.
فکر می کنم کم کم مشکل داره برطرف می شه.

سلام
ما حرفی از تغییر dns نزدیم.

با مبین نت و آسیاتک و ایرانسل تست کردم مشکل برطرف شده. (دیروز مشکل داشتند)
رایتل هنوز مشکل داره.
فکر می کنم کم کم مشکل داره برطرف می شه.

مثل اینکه اکثر مشکل روی شاتل هست . اگه امکان داره این isp رو هم تست کنید .
بدی ماجرا جایی هست که ادمین سایت باشی ولی مشکل رو نتونی ببینی وقتی صبانت مشکلی نداره :|

مثل اینکه اکثر مشکل روی شاتل هست . اگه امکان داره این isp رو هم تست کنید .
بدی ماجرا جایی هست که ادمین سایت باشی ولی مشکل رو نتونی ببینی وقتی صبانت مشکلی نداره :|

امکان تست شاتل را نداریم (در واقع تست مشکلی را حل نمی کنه وقتی برای بقیه کاربران هنوز مشکل وجود داره)
بهترین کار تماس با پشتیبانی سرویس اینترنت است. با پشتیبانی adsl یا وایمکس تماس بگیرید مشکل سریعتر حل می شه.

سلام
از مخابرات استان لرستان اشتراک دارم..
شرکتهای خصوصی شاید پیگیر باشن..ولی..
اقا یه راه حل بدید..

سلام
تا جایی که من بررسی کردم مشکل از سرور و به احتمال بالا شبکه سروره
http://host-tracker.com/check_res_ajx/14083745-0/
البته طلاهاست از نظر کیفیت هاست ها بسیار خوبه ولی خب حل این مشکل از دسترسشون خارجه باید از دیتاسنتر مشکل حل بشه

من اصلا دوست ندارم موج منفی بفرستم ولی
کی می تونه جواب کاربر ها رو بده که ناراضی اند؟
و کی میتونه مشکل رو حل کنه؟
از همه بدتر اینه که از دست تو کاری برنمیاد و کاربرات هم شدیدا به سایتت نیاز دارند.
امیدوارم هرچه سریع تر حل بشه.

امکان تست شاتل را نداریم (در واقع تست مشکلی را حل نمی کنه وقتی برای بقیه کاربران هنوز مشکل وجود داره)
بهترین کار تماس با پشتیبانی سرویس اینترنت است. با پشتیبانی adsl یا وایمکس تماس بگیرید مشکل سریعتر حل می شه.

جناب بنده 6 ماه پيش با اين مشكل مواجه شدم و بهتون اطلاع هم دادم، جالبه كه ادمين سايت خودش نتونه سايتش رو ببينه و بايد dns*ست كنه،ولي مشتري ها ميبينن
با تشكر
RD

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا