سلام يه دامين گرفتم وثبت كردم حالاتوايرنيك ميگه بايدمدارك ارسال كنم.اين مدارك چي هست؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع peres
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فقط یه سوال دیگه ؟
اگه من یه دامین دیگه گرفتم و دوباره مثل این مدارک خواست باید بفرستم یا همین مدارک ها قابل قبول ؟

فقط یه سوال دیگه ؟
اگه من یه دامین دیگه گرفتم و دوباره مثل این مدارک خواست باید بفرستم یا همین مدارک ها قابل قبول ؟

احتمالابرای دامنه های خاص باز میگیرند
دامنه هایی که کلماتی مثل
news
khoda
یا اسامی ائمه
در کل دامنه هایی که وزارت ارشاد روش حساسه ، تعهد میگیرند!

موفق باشید

سلام
ببخشید برای منم همچین اتفاقی افتاده ولی مشکل اینجاست که اصلا پرسش محرمانه یادم نیست و احتمالا جوابشم هم همینطور

من نام خانوادگیم پسوند داشت که موقع ثبت نام ننوشتم الان به این مشکلات برخوردم؟؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید
خیلی لازم دارم

سلام
ببخشید برای منم همچین اتفاقی افتاده ولی مشکل اینجاست که اصلا پرسش محرمانه یادم نیست و احتمالا جوابشم هم همینطور

من نام خانوادگیم پسوند داشت که موقع ثبت نام ننوشتم الان به این مشکلات برخوردم؟؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید
خیلی لازم دارم

سلام
توی زمانهای نوشته شده تو سایت ایرنیک تماس بگیرید
مشکل تون رو بگید
معمولا به دفترخانه ارجاع میدن که گواهی امضا بگیرید و براشون بفرستید
شاید هم با ارسال اسکن کارت ملی هم این مشکل رو حل کنند
ولی حتما تلفن بزنید و بپرسید

سلام شرمنده من تا حالا دامنه ای ثبت نکردم ولی هرجوری بود ثبتش کردم حالا واسه ارسال مدارک بدجوری به مشکل خوردم اگه میشه دقیقا بهم بگید باید چیکار کنم پیرینتو این چیزا هم در دسترسم نیست ممنون میشم کوچکترین کار رو هم بهم بگید اخه اصلا اصلا سردر نمیارم از این چیزا. شرمنده بخدا

سلام میتونی بجای اسکن کردن با گوشی هم عکس بگیری البته اگه کیفیتش بالا باشه من که همیشه اینکارو میکنم

اسکن از کارت ملی و تعهد نامه میخوان

برای ارسال تعهد نامه خود می توانید از متن زیر استفاده نمائید:
به نام خدا
اینجانب آقای / خانم / شرکت ……………….. به شناسه …………………… در مورد دامنه درخواستی………………….. و یا دامنه هایی که پس از این اقدام به ثبت آنها می نمایم، اعلام می دارم مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت و ثبت های آینده را بر عهده گرفته و کلیه دامنه ها را بدون سوء نیت به ثبت رسانده و همچنین مغایرتی با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران ندارد. همچنین متعهد می گردم در صورت ثبت دامنه برای شخص یا شرکتی دیگر، شناسه مربوط به همین شخص یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک (کپی کارت ملی، کپی روزنامه رسمی) اعلام نمایم، و کلیه مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا ادعا در مورد دامنه های ثبت شده برعهده اینجانب می باشد.
مهر / امضاء
تاریخ

پس از آماده کردن نامه مربوطه و کپی مدارک درخواستی ، مدارک خواسته شده را از ۳ طریق زیر می توانید ارسال کنید:
ارسال مدارک به صورت دیجیتالی به آدرس https://www.nic.ir/Upload_Document?doc_type=domain
ارسال مدارک از طریق فکس به شماره ۲۲۲۹۵۷۰۰ (۰۲۱)
ارسال مدارک از طریق ایمیل به آدرس info@nic.ir

سلام داداش گلم من اومدم همین متن تعهد نامه رو رو یه برگهa4 نوشتمو امضا هم کردم تاریخم زدم بعدش کارت ملی هم گذاشتم زیرش یه عکس از جفتشون گرفتمو ارسال کردم اما باز واسم همون ایمیل اولی اومده که ارسال درخواست تعهد نامه کردن الان بنظرت مشکل من کجاست؟! باید جدا جدا ازشون عکس بگیرم؟! یااینکه همین یه دونه که از جفتشون گرفتم کافیه؟!

جدا جدا بفرست من همیشه دامنه ثبت میکنم از هر کدوم یه عکس جدا میگیرم و میفرستم تایید هم میشه همیشه

سلام داداش گلم من اومدم همین متن تعهد نامه رو رو یه برگهa4 نوشتمو امضا هم کردم تاریخم زدم بعدش کارت ملی هم گذاشتم زیرش یه عکس از جفتشون گرفتمو ارسال کردم اما باز واسم همون ایمیل اولی اومده که ارسال درخواست تعهد نامه کردن الان بنظرت مشکل من کجاست؟! باید جدا جدا ازشون عکس بگیرم؟! یااینکه همین یه دونه که از جفتشون گرفتم کافیه؟!

سلام
تا زمانی که مدارک تائید نشه اون ایمیل براتون میاد. دریافت ایمیل به این معنی نیست که مدارکتون ناقص هست. ممکنه هنوز مدارک بررسی نشده باشه. برای اطمینان میتونید با ایرنیک تماس بگیرید

جدا جدا بفرست من همیشه دامنه ثبت میکنم از هر کدوم یه عکس جدا میگیرم و میفرستم تایید هم میشه همیشه

مرسی داداش گلم بهم کمک کرد

- - - Updated - - -

سلام
تا زمانی که مدارک تائید نشه اون ایمیل براتون میاد. دریافت ایمیل به این معنی نیست که مدارکتون ناقص هست. ممکنه هنوز مدارک بررسی نشده باشه. برای اطمینان میتونید با ایرنیک تماس بگیرید

سلام ممنونم از راهنماییتون مدارکم تایید شده انگاری اخه ایمیل اومده واسم که ثبت شده فقط یه چیزی بااین حالی که ثبت شده منم دی ان اس هارو تنظیم کردم اما هنوز جواب نمیده بنظرتون مشکل از کجاست باید چیکار کنم؟؟!!؟!؟!؟

سلام، من یک دامنه جدید ثبت کردم!
آیا فقط مدارک : کارت ملی می خواد ؟
ایمیلی هم حاوی pdf که من امضا کنم برام ارسال نشده!
بعد باید مدارک رو کجا ارسال کنم : مدارک مربوط به امور شناسه*ها یا مدارک مربوط به امور دامنه؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید با تشکر!!!

آخرین ویرایش:
سلام، من یک دامنه جدید ثبت کردم!
آیا فقط مدارک : کارت ملی می خواد ؟
ایمیلی هم حاوی pdf که من امضا کنم برام ارسال نشده!
بعد باید مدارک رو کجا ارسال کنم : مدارک مربوط به امور شناسه*ها یا مدارک مربوط به امور دامنه؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید با تشکر!!!

سلام

متن تهعد نامه :

به نام خدا
اینجانب آقای / خانم / شرکت ……………….. به شناسه …………………… در مورد دامنه درخواستی………………….. و یا دامنه هایی که پس از این اقدام به ثبت آنها می نمایم، اعلام می دارم مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت و ثبت های آینده را بر عهده گرفته و کلیه دامنه ها را بدون سوء نیت به ثبت رسانده و همچنین مغایرتی با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران ندارد. همچنین متعهد می گردم در صورت ثبت دامنه برای شخص یا شرکتی دیگر، شناسه مربوط به همین شخص یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک (کپی کارت ملی، کپی روزنامه رسمی) اعلام نمایم، و کلیه مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا ادعا در مورد دامنه های ثبت شده برعهده اینجانب می باشد.

مهر / امضاء
تاریخ

اسکن کارت ملی + اسکن این متن رو برای امور دامنه ها ارسال کنید .

سلام دوستان عزیز بنده کارت ملی ندارم میشه اسکن شناسنامه عکس دار رو بفرستم؟

سلام
ایرنیک بعضی دامنه ها (ملی، مذهبی، سیاسی، خبری، چت، سرگرمی و ...) را بدون ارسال مدارک تائید نمی کند.
یک ایمیل در مورد ارسال مدارک، توسط ایرنیک به ایمیل شما ارسال شده که یک فایل pdf به آن ضمیمه شده است.
باید فایل pdf را دانلود و پرینت کنید (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و تکمیل و امضا کنید
نامه تکمیل شده + کپی کارت شناسایی خود (کارت ملی یا شناسنامه یا پاسپورت (فکر کنم گواهینامه یا کارت پایان خدمت هم قبول می کنند)) را اسکن کنید (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)
به این آدرس بروید http://www.nic.ir/Upload_Document و مدارک را برای ایرنیک ارسال کنید و منتظر تائید بمانید (در صورت تائید یا رد مدارک به شما ایمیل ارسال می کنند)

ارسال مدارک هیچ خطری برای شما ندارد! مگر اینکه از دامنه سوء استفاده شود
اگر مدارک را به درستی ارسال کنید حتماً دامنه تائید می شود پس نگران کاغذ بازی و ... نباشید

درود
خسته نباشید
ادمین جان از این گفته هاتون صحت کامل دارید ؟! : (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)

اگر کسایی هم بدون اسکن و پرینت مدارک رو ارسال کردن و مدارکشون تایید شده لطفا بگید

درود
خسته نباشید
ادمین جان از این گفته هاتون صحت کامل دارید ؟! : (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)

اگر کسایی هم بدون اسکن و پرینت مدارک رو ارسال کردن و مدارکشون تایید شده لطفا بگید

سلام
بله قبلا تست شده.

درود
خسته نباشید

سلام
مشکلی نداره
من زیاد اینجوری مدارک ارسال کردم
ولی به این شرط که کیفیت عکس مطلوب باشه

- - - Updated - - -

سلام

ممنون میشم کمک کنید
خیلی لازم دارم

سلام دوست عزیز
نامه دست نویس با متن زیر و یک تصویر از روی کارت ملی بگیرین و جدا بفرستید

متن نامه

اینجانب --------------- به شناسه -------------- درخواست اصلاح نام و نام خانوادگی خود را در شناسه فوق داشته و تمامی مسولیت های ناشی از آن را بر عهده میگیرم

امضا به همراه نام کامل و تاریخ

آخرین ویرایش:
ارسال مدارک

سلام

خسته نباشید برا ثبت دامنه ازم درخواست مدارک و کردن منم از صفحه ی اصلی کارت ملیم عکس انداختم و فرستادم ولی هیچ ایمیلی از ایرانیک برا تایید یا ناقص بودن مدارک فرستاده نشده یعنی چی میشه لظفا یکم توضیح بدین ممنون

عقب
بالا