فقط یه سوال دیگه ؟
اگه من یه دامین دیگه گرفتم و دوباره مثل این مدارک خواست باید بفرستم یا همین مدارک ها قابل قبول ؟
سلام
ببخشید برای منم همچین اتفاقی افتاده ولی مشکل اینجاست که اصلا پرسش محرمانه یادم نیست و احتمالا جوابشم هم همینطور
من نام خانوادگیم پسوند داشت که موقع ثبت نام ننوشتم الان به این مشکلات برخوردم؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
خیلی لازم دارم
سلام داداش گلم من اومدم همین متن تعهد نامه رو رو یه برگهa4 نوشتمو امضا هم کردم تاریخم زدم بعدش کارت ملی هم گذاشتم زیرش یه عکس از جفتشون گرفتمو ارسال کردم اما باز واسم همون ایمیل اولی اومده که ارسال درخواست تعهد نامه کردن الان بنظرت مشکل من کجاست؟! باید جدا جدا ازشون عکس بگیرم؟! یااینکه همین یه دونه که از جفتشون گرفتم کافیه؟!
جدا جدا بفرست من همیشه دامنه ثبت میکنم از هر کدوم یه عکس جدا میگیرم و میفرستم تایید هم میشه همیشه
سلام
تا زمانی که مدارک تائید نشه اون ایمیل براتون میاد. دریافت ایمیل به این معنی نیست که مدارکتون ناقص هست. ممکنه هنوز مدارک بررسی نشده باشه. برای اطمینان میتونید با ایرنیک تماس بگیرید
سلام، من یک دامنه جدید ثبت کردم!
آیا فقط مدارک : کارت ملی می خواد ؟
ایمیلی هم حاوی pdf که من امضا کنم برام ارسال نشده!
بعد باید مدارک رو کجا ارسال کنم : مدارک مربوط به امور شناسه*ها یا مدارک مربوط به امور دامنه؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید با تشکر!!!
سلام
ایرنیک بعضی دامنه ها (ملی، مذهبی، سیاسی، خبری، چت، سرگرمی و ...) را بدون ارسال مدارک تائید نمی کند.
یک ایمیل در مورد ارسال مدارک، توسط ایرنیک به ایمیل شما ارسال شده که یک فایل pdf به آن ضمیمه شده است.
باید فایل pdf را دانلود و پرینت کنید (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و تکمیل و امضا کنید
نامه تکمیل شده + کپی کارت شناسایی خود (کارت ملی یا شناسنامه یا پاسپورت (فکر کنم گواهینامه یا کارت پایان خدمت هم قبول می کنند)) را اسکن کنید (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)
به این آدرس بروید http://www.nic.ir/Upload_Document و مدارک را برای ایرنیک ارسال کنید و منتظر تائید بمانید (در صورت تائید یا رد مدارک به شما ایمیل ارسال می کنند)
ارسال مدارک هیچ خطری برای شما ندارد! مگر اینکه از دامنه سوء استفاده شود
اگر مدارک را به درستی ارسال کنید حتماً دامنه تائید می شود پس نگران کاغذ بازی و ... نباشید
درود
خسته نباشید
ادمین جان از این گفته هاتون صحت کامل دارید ؟! : (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)
اگر کسایی هم بدون اسکن و پرینت مدارک رو ارسال کردن و مدارکشون تایید شده لطفا بگید
درود
خسته نباشید
ادمین جان از این گفته هاتون صحت کامل دارید ؟! : (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)
اگر کسایی هم بدون اسکن و پرینت مدارک رو ارسال کردن و مدارکشون تایید شده لطفا بگید
سلام
ببخشید برای منم همچین اتفاقی افتاده ولی مشکل اینجاست که اصلا پرسش محرمانه یادم نیست و احتمالا جوابشم هم همینطور
من نام خانوادگیم پسوند داشت که موقع ثبت نام ننوشتم الان به این مشکلات برخوردم؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
خیلی لازم دارم