چگونه از صفحه دوم به موقعیت‌های برتر برویم

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع بهزاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ask-an-seo-adam-riemer-376-1024x538.webp

پرسش امروز از بخش "از یک سئوکار بپرسید" توسط روی از دیناجپور مطرح شده است:

سؤال:
"آدرس وب‌سایت من هنوز در موقعیت شماره 15 است. چگونه می‌توانم به رتبه 3 یا 4 برسم؟"

پاسخ:
این یک سؤال عالی است و احتمالاً یکی از پنج سؤال اصلی است که همیشه پرسیده می‌شود. پاسخ به این سؤال بستگی به شرایط دارد و زمانی که بیش‌ازحد به آن فکر نکنید، حل آن آسان‌تر است.

گام اول:​

ابتدا، به صفحات فعلی در 10 موقعیت برتر نگاه کنید و لیستی تهیه کنید که شامل موارد زیر باشد:

1. ویژگی‌های مشترک: بررسی کنید چه ویژگی‌هایی در این صفحات وجود دارد.
  2. موضوعات و نکات مهم: مواردی که در محتوا به آن پرداخته شده است.
  3. لینک‌های داخلی: تعداد لینک‌های داخلی که به این صفحات اشاره می‌کنند.
  4. بک‌لینک‌ها: تعداد لینک‌های باکیفیت و اسپمی که هر صفحه دارد.
  5. عوامل درون‌صفحه: مانند ساختار HTML، اسکیما، و کیفیت محتوا.
  6. فرمت محتوا: بررسی کنید آیا محتوا به‌صورت جذاب و قابل‌فهم ارائه شده است یا خیر.

گام دوم: بررسی محتوای خود​

سپس، صفحه خود را بررسی کنید و از خود بپرسید:

• آیا محتوای من مشابه یا متفاوت با رقباست؟
  • آیا محتوای من ارزش بیشتری ارائه می‌دهد؟
  • آیا بخش‌هایی از محتوای من غیرمرتبط با کلمه کلیدی هدف هستند؟ اگر بله، آن‌ها را حذف کنید.
  • آیا بخش‌هایی وجود دارد که نیاز به توضیح بهتر یا مثال‌های واضح‌تر داشته باشند؟
  • آیا می‌توان محتوا را با لیست‌ها، جدول‌ها، ویدیوها، تصاویر یا اینفوگرافیک‌ها جذاب‌تر کرد؟

گام سوم: بهبود لینک‌سازی داخلی​

• کجا در وب‌سایت خود به موضوع، محصول، یا خدمات مرتبط اشاره کرده‌اید؟ آیا لینک دادن به صفحه هدف می‌تواند به بازدیدکنندگان کمک کند؟
  • لینک‌های داخلی متناقض (اشاره به صفحات مختلف با کلمات کلیدی مشابه) را اصلاح کنید.

گام چهارم: بک‌لینک‌ها و اعتمادسازی​

• بررسی کنید که صفحه شما چه چیزی اضافه‌تر از رقبا دارد و چگونه قابل‌اعتمادتر است.
  • تلاش کنید لینک‌های باکیفیت به صفحه خود جذب کنید و از تاکتیک‌های اسپمی مانند ایمیل‌های انبوه و لینک‌سازی مصنوعی اجتناب کنید.

گام پنجم: بررسی فنی و بهینه‌سازی​

• از به‌روزبودن اسکیما و ساختارهای HTML خود اطمینان حاصل کنید.
  • عناوین، توضیحات، و محتوای خود را بر اساس نیاز مخاطب بهینه کنید.

گام ششم: بررسی کلی سایت​

• آیا سایت شما صفحات کم‌کیفیت یا محتوای نازک دارد؟ اگر بله، آن‌ها را حذف کنید.
  • آیا سایت شما موضوعات مرتبط دیگری دارد که برای مخاطبان جذاب باشد؟
  • آیا محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی را بدون ویرایش انسانی منتشر کرده‌اید؟ اگر بله، آن را حذف کنید.

نتیجه‌گیری​

گاهی اوقات حتی با انجام همه این کارها، ممکن است مدتی طول بکشد تا به رتبه‌های برتر برسید. اگر در صفحه دوم هستید، به این معنی است که سایت و محتوای شما تا حدودی قابل‌اعتماد است. با بهبود تجربه کاربری و ادامه تلاش، احتمالاً به مرور زمان به صفحه اول خواهید رسید.

talahost.com

عقب
بالا