بررسی galaxy s24 و s24 plus

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع بهزاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
samsung-galaxy-s24-s24-plus-5495.webp
چیزی که بیشتر از همه در مورد گلکسی S24 و S24 پلاس سامسونگ مرا تحت تاثیر قرار می‌دهد، ویژگی‌های جدید گلکسی AI، صفحه‌نمایش‌های روشن‌تر یا دوربین‌های قدرتمند نیست. بلکه عمر باتری است. من هفت سال است که گوشی‌ها را بررسی می‌کنم و یاد گرفته‌ام که اگر یک شرکت می‌خواهد مردم مشتاق خرید گوشی جدید شوند، باید یا عمر باتری را طولانی‌تر کند یا قیمت را کاهش دهد. همین.

بعد از یک هفته آزمایش، می‌توانم بگویم که باتری‌های بزرگ‌تر در گلکسی S24 و S24 پلاس به راحتی از پس یک روز طولانی استفاده بر می‌آیند. به‌ویژه گلکسی S24 پلاس که دو روز کامل دوام آورد.
در حالی که سامسونگ قیمت‌های گلکسی S24 و S24 پلاس را کاهش نداد، اما قیمت ورود به مدل گلکسی S24 Ultra را به ۱۳۰۰ دلار افزایش داد. این باعث می‌شود که گلکسی S24 پلاس ۱۰۰۰ دلاری که تقریباً همه ویژگی‌های مدل Ultra را دارد، برجسته‌تر شود. گلکسی S24 پلاس جایگزین گلکسی S24 Ultra نیست، اما از نظر قیمت ارزش بسیار بهتری دارد. همچنین، مدل پلاس فقط نسخه بزرگ‌تر گلکسی S24 ۸۰۰ دلاری نیست، و همین موضوع باعث می‌شود حس خاصی پیدا کند که هر فرزند وسطی می‌تواند آن را درک کند.

در مدت زمانی که با گلکسی S24 و S24 پلاس داشتم، در یک چت گروهی به سه زبان مختلف (انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی) شرکت کردم، عکس‌هایی به سبک مونتی پایتون با ابزارهای جدید ویرایش گرفتم، بازی ویدیویی بازی کردم و در یک تماس ویدیویی زوم برای کار شرکت کردم. (هی، همه‌چیز در بررسی گوشی‌ها آنطور که به نظر می‌رسد نیست.) بیشتر این تجربیات نه منحصر به فرد بودند و نه جدید، اما تأکیدی که سامسونگ بر ویژگی‌های جدید هوش مصنوعی گذاشت واقعاً مهم است، حتی اگر اثر واقعی آن سال‌ها بعد مشخص شود.

گلکسی S24 و S24 پلاس گوشی‌های عالی و با ساخت خوب هستند که از ابتدا فوق‌العاده‌اند، درست مانند گلکسی S22 و S23 که پیش از این بودند. این شباهت به مدل‌های S22 و S23 می‌تواند به عنوان یک نقطه قوت دیده شود، زیرا طراحی آن‌ها منعطف و حاصل سه سال اصلاحات است، یا به عنوان یک نقطه ضعف، چون ویژگی‌هایی مانند سخت‌افزار دوربین عملاً مشابه آنچه در سال ۲۰۲۲ عرضه شد، باقی مانده است. اما تمام این‌ها تحت‌الشعاع عمر باتری عالی قرار می‌گیرد. هیچ‌کس هیچ‌گاه از عمر زیاد باتری شکایت نخواهد کرد.

اگر به خرید یکی از این گوشی‌ها علاقه دارید، سامسونگ چندین پیشنهاد تعویض گلکسی S24 ارائه کرده که می‌تواند قیمت پایه را به ۲۵۰ دلار برای S24 و ۴۵۰ دلار برای S24 پلاس کاهش دهد.
samsung-galaxy-s24-s24-plus-6091.webp

هر دو گوشی طراحی آلومینیومی مربعی با گوشه‌های گرد که از گلکسی S23 و S23 پلاس سال گذشته به ارث برده‌اند را حفظ کرده‌اند. گلکسی S24 و S24 پلاس بلندتر هستند، اما شما باید آنت-من یا ریک مورانیس باشید تا متوجه شوید. افزایش ارتفاع کوچک برای جابجایی نمایشگرهای کمی بزرگتر (۰.۱ اینچ بزرگتر) در نظر گرفته شده است: نمایشگر ۶.۲ اینچی در گلکسی S24 و ۶.۷ اینچی در S24 پلاس. حالا اگر مقایسه کنیم با نمایشگر ۶.۸ اینچی گلکسی S24 Ultra.

مانند گلکسی S24 Ultra، هر دو صفحه نمایش به روشنایی اوج ۲۶۰۰ نیت می‌رسند. من متوجه شدم که نمایشگرها به راحتی قابل مشاهده هستند، چه وقتی که در فضای باز در زیر نور مستقیم خورشید عکاسی می‌کنید، یا در یک بار با دوستان برای چک کردن امتیاز بازی Warriors/Lakers با ناامیدی فزاینده. من از OnePlus 12 یا نمایشگر ۴۵۰۰ نیتی آن استفاده نکرده‌ام، اما صفحه‌نمایش‌های این گوشی‌ها به اندازه کافی روشن هستند.

نمایشگر گلکسی S24 پلاس دارای وضوح بالاتری است و می‌تواند به حداکثر وضوح QuadHD برسد که همان وضوح نمایشگر Ultra است. در واقع، از آنجا که نمایشگر گلکسی S24 پلاس کوچکتر از مدل Ultra است، این مدل در واقع چگالی پیکسل بالاتری دارد. شما تفاوت را نمی‌بینید، اما این هنوز یک نکته مثبت برای مدل پلاس است.

چه هنگام تماشای فیلم Barbie و Escape From New York (ترکیبی که به اندازه‌ای که فکر می‌کنید منطقی است) و چه وقتی که مشغول ویرایش عکسی از ساختمان San Francisco Chronicle بودم، نمایشگر جدید گلکسی S24 پلاس باعث می‌شد همه‌چیز با وضوح عالی و دقت رنگ عالی به نظر برسد. من این را به‌ویژه هنگام خواندن مقالات متوجه شدم؛ متن‌ها با کنتراست بالا و حتی در سطح روشنایی کم، برجسته بودند.
samsung-galaxy-s24-s24-plus-5692.webp

من هیچ دو حرفی را که اخیراً بیشتر از AI هیاهو داشته باشند، به خاطر نمی‌آورم. هوش مصنوعی چیز جدیدی نیست، اما یک اصطلاح کلی است. این شبیه به این است که از کسی بپرسید چه می‌پوشد و او جواب دهد: "لباس." هوش مصنوعی شامل پیاده‌سازی‌های متعددی است، از الگوریتم‌های ساده و یادگیری ماشین گرفته تا هوش مصنوعی مولد که پشت سرویس‌هایی مانند ChatGPT و Dall-E قرار دارد.

به همین ترتیب، هوش مصنوعی در روش‌های مختلفی در گلکسی S24 و S24 پلاس ظاهر می‌شود. برخی از آن‌ها توسط سامسونگ ساخته شده‌اند و برخی دیگر توسط گوگل. برخی از ویژگی‌های هوش مصنوعی به اتصال اینترنت نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر به طور کامل روی دستگاه اجرا می‌شوند.

از بین تمام ویژگی‌هایی که امتحان کردم، "Circle To Search" کامل‌ترین و جذاب‌ترین بود. این ویژگی به شما امکان می‌دهد هر چیزی را که روی صفحه نمایش است با دایره کشیدن با انگشت خود جستجو کنید. برای مثال، من عکسی از یک دوست در اینستاگرام دیدم و خواستم بدانم چه بوت‌هایی پوشیده‌اند. بنابراین، من دکمه هوم را برای یک ثانیه فشار دادم، که فیلتر شفاف و درخشان را فعال کرد تا صفحه را بپوشاند. وقتی بوت‌ها را دایره کشیدم، نتایج جستجوی زیادی برای بوت‌های Red Wing Iron Ranger ظاهر شد.

اگر مدت زیادی از گوشی استفاده کرده باشید، ممکن است به یاد بیاورید زمانی که ویژگی "کشیدن برای بروزرسانی" وجود نداشت. سپس یک روز این ویژگی در همه‌جا ظاهر شد. من احساس می‌کنم همین اتفاق برای "Circle To Search" هم خواهد افتاد. این ویژگی به خوبی کار می‌کند و نه تنها در سری S24، بلکه در گوشی‌های Pixel 8 و 8 Pro نیز وجود دارد و به زودی به خط تولید S23 هم خواهد آمد.

مثل ویژگی کشیدن برای بروزرسانی، من تعجب نخواهم کرد اگر روزی "Circle To Search" به تمام گوشی‌ها، حتی آیفون، اضافه شود.
ابزارهای ترجمه نیز قابل توجه بودند، حتی اگر خود ترجمه زبان چیزی جدید برای گوشی‌ها نباشد. اما پیاده‌سازی آن در اینجا جالب است و جنبه "جدید" این است که این کار به طور مستقیم روی دستگاه انجام می‌شود. من یک تماس تلفنی داشتم که به صورت زمان واقعی بین خودم، یک فرد انگلیسی‌زبان، و یک دوست اسپانیایی‌زبان ترجمه شد. عمل توقف و منتظر ماندن برای دریافت ترجمه از طریق صدای هوش مصنوعی نیاز به عادت کردن داشت. نه، من برای سازمان ملل کار نمی‌کنم، اما احساس می‌کردم که با این قابلیت می‌توانم این کار را انجام دهم. ترجمه به اندازه کافی خوب بود، اما نشانه‌هایی وجود داشت که نشان می‌داد این کار توسط هوش مصنوعی انجام شده است. از نظر دستوری، گاهی اوقات کلمات به روشی شبیه به یودا جابجا می‌شدند.

ترجمه پیام‌های متنی برای من مفیدتر بود. رابط کاربری تمیز به نظر می‌رسید و به طور شهودی در داخل کیبورد گنجانده شده بود. همانطور که در مقدمه اشاره کردم، هیچ مشکلی در مدیریت زبان‌های متعدد در یک گفتگو نداشت. دقت ترجمه طبق نظر دوستانم (یکی که اسپانیایی صحبت می‌کرد و دیگری فرانسوی) بهتر بود و حدس من این است که چون در دامنه متن باقی می‌مانیم، دقت آن بالاتر است.
samsung-galaxy-s24-s24-plus-5928.webp

به طور کلی، هیچ یک از این ابزارهای جدید مبتنی بر هوش مصنوعی دلیل خرید این گوشی (یا واقعاً هر گوشی دیگری) نیستند. ما هنوز در مرحله تکامل ابزارهای هوش مصنوعی تولیدی برای گوشی‌ها هستیم که به طور طبیعی با گذشت زمان و با استفاده بیشتر مردم از این ابزارها بهبود خواهد یافت. اما فکر می‌کنم برخی از این ویژگی‌ها هم‌اکنون به اندازه کافی مفید هستند تا به کاربران روزمره، نه فقط علاقه‌مندان به فناوری، جذاب باشند.

اخیراً سامسونگ سوالاتی را در مورد آینده Galaxy AI ایجاد کرده است. نوشته‌های ریز در وب‌سایت سازنده اشاره می‌کنند که پس از دو سال، سامسونگ ممکن است برای این ویژگی‌ها هزینه دریافت کند. چیزی که برای من مبهم است این نیست که ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی ممکن است مرز بعدی درآمد اشتراکی باشند، بلکه این است که سامسونگ این امکان را در نوشته‌های ریز گذاشته و به روزنامه‌نگاران واگذار کرده که آن را کشف کنند. سامسونگ، چی هستی؟ یک تبلیغ برای یک نمایندگی ماشین‌های دست‌دوم دهه ۸۰؟

ویژگی‌های بیشتری که بر اساس هوش مصنوعی هستند را در بخش دوربین زیر برجسته کرده‌ام، اما برای بررسی عمیق‌تر، داستان تجزیه و تحلیل Galaxy AI از لیسا ایدیسیکو از CNET را بخوانید.
هر سه گوشی جدید Galaxy از چیپ Snapdragon 8 Gen 3 بهره می‌برند که همراه با 8 گیگابایت رم در مدل S24 و 12 گیگابایت در مدل Plus عملکرد سریعی را ارائه می‌دهد. حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش برای باز کردن قفل بسیار سریع است و اپلیکیشن دوربین مانند یک فنر که آزاد شده باز می‌شود.

بازی کردن با این گوشی‌ها عالی است، زیرا هر دو مدل به راحتی از پس بازی‌هایی مانند Mario Kart، Diablo Immortal و Genshin Impact برمی‌آیند. مدل S24 سریع‌تر از Plus گرم می‌شود، اما هیچ‌کدام آنقدر داغ نمی‌شوند که نتوان آنها را نگه داشت. در تست‌های بنچمارک، هر دو گوشی در کنار مدل Ultra، Asus ROG Phone 8 Pro و iPhone 15 Pro Max قرار دارند و حتی برخی از آنها را پشت سر می‌گذارند. مدل پایه S24 به طرز غیرمنتظره‌ای امتیاز بسیار بالایی کسب کرد.
سری S24 بر روی اندروید 14 اجرا می‌شود و شاید ویژگی جالب این گوشی‌ها این باشد که سامسونگ وعده داده است که هفت سال به‌روزرسانی‌های عمده سیستم‌عامل و پشتیبانی نرم‌افزاری ارائه دهد. این بدان معناست که شما می‌توانید گوشی Galaxy S24 را تا سال 2031 نگه دارید و همچنان نسخه به‌روز اندروید را بر روی آن داشته باشید. البته احتمالاً پیش از آن نیاز به تعویض باتری خواهید داشت.

گوشی‌های S24 و S24 Plus نرم‌افزار پایداری دارند که از همان ابتدا به‌طور مستقیم در دسترس است. این در حالی است که این ویژگی در بسیاری از گوشی‌های دیگری که در سال گذشته بررسی کرده‌ام، صادق نبوده است. سری آیفون 15 به دلیل مشکلات داغ شدن بیش از حد ناشی از iOS 17 که بعداً برطرف شد، با مشکلاتی روبه‌رو شد.

مانند صفحه‌نمایش‌ها، باتری‌های این گوشی‌ها بزرگ‌تر شده‌اند. گوشی S24 اکنون دارای باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی است (افزایشی 100 میلی‌آمپر ساعتی نسبت به S23)، در حالی که S24 Plus دارای باتری 4900 میلی‌آمپر ساعتی است که 200 میلی‌آمپر ساعتی بزرگ‌تر از باتری S23 Plus است. ظرفیت باتری Plus همچنین تنها 100 میلی‌آمپر ساعت کمتر از باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی S24 Ultra است که نشان‌دهنده نزدیکی بیشتر بین این دو مدل است.
باتری‌های بزرگتر بهبود کوچک اما قابل توجهی ایجاد کرده‌اند که بدون شک با کارایی چیپ Snapdragon جدید تقویت شده است. در زندگی روزمره، این موضوع در S24 به نمایش گذاشته می‌شود که از ساعت 6 صبح با یک شارژ کامل شروع می‌کند و تا ساعت 11 شب حدود 25% باتری باقی می‌ماند. و این روزی با استفاده متوسط تا سنگین بر روی شبکه 5G T-Mobile بود و صفحه‌نمایش بیشتر اوقات برای عکاسی و فیلم‌برداری با حداکثر روشنایی تنظیم شده بود.

در هفته‌ای که S24 Plus را امتحان کردم، باتری آن دو روز یک‌بار شارژ کامل نگه داشت و روز دوم دو بار در ساعت 11% و 9% تمام شد، همانطور که در مقاله اولیه خود اشاره کردم. در آزمایش استریم CNET، جایی که باتری هر گوشی تا 100% شارژ می‌شود و ما یک ویدیو را به مدت 3 ساعت از طریق Wi-Fi پخش می‌کنیم و هر ساعت نتایج را بررسی می‌کنیم، هر دو گوشی از مدل‌های S23 طول عمر بیشتری داشتند و تنها توسط OnePlus 12 در این سال پیشی گرفته‌اند.
شایان ذکر است که بررسی CNET از Galaxy S23 بهبود عمر باتری آن نسبت به S22 را برجسته کرد. و قابل توجه است که سامسونگ به طور مداوم مدل معمولی S را بهبود داده است تا عمر باتری ضعیف در سال 2022 را در عرض دو سال به عمر باتری بسیار خوبی تبدیل کند.

هر دو گوشی شارژ سریع دارند، اما همراه با آجر شارژ لازم ارائه نمی‌شوند. S24 حداکثر تا 25 وات شارژ می‌شود و در عرض 30 دقیقه باتری از صفر به 51% رسید. S24 Plus نیز نتایج مشابهی با شارژر 45 واتی خود (حداکثر توان) داشت و در همین زمان از صفر به 50% رسید.

هنوز آزمایشات بیشتری در زمینه باتری و شارژ باید انجام دهم، از جمله شارژ بی‌سیم 15 واتی که هر دو گوشی از آن پشتیبانی می‌کنند. اما تاکنون کاملاً تحت تأثیر قرار گرفته‌ام.
samsung-galaxy-s24-s24-plus-5767.webp

هر دو گوشی دوربین‌های مشابهی در پشت دارند که همانند S23 و S23 Plus هستند: یک مجموعه از لنزهای واید، اولتراواید و تله‌فوتو 3x. دوربین اصلی دارای سنسور 50 مگاپیکسلی است و می‌تواند عکس‌های 50 مگاپیکسلی یا 12 مگاپیکسلی بگیرد. لنزهای اولتراواید و تله‌فوتو به ترتیب دارای سنسورهای 12 مگاپیکسلی و 10 مگاپیکسلی هستند و می‌توانند عکس‌های 12 مگاپیکسلی بگیرند، که این باعث می‌شود کنجکاو شوم که تله‌فوتو از کجا آن 2 مگاپیکسل اضافی را دریافت می‌کند.

در بررسی‌های سال گذشته CNET، لیزا ایدیسیچکو اشاره کرد که دوربین‌ها عمدتاً مشابه دوربین‌های S22 و S22 Plus هستند. و این دقیقاً همان وضعیت در مورد S24 و S24 Plus است.

در نور خوب، عکس‌ها عالی به نظر می‌رسند با دامنه دینامیک مناسب (تفاوت بین روشن‌ترین و تاریک‌ترین بخش‌ها) و کیفیت تصویر خوب. اما در نور کم یا مختلط زمانی که حالت شب فعال نمی‌شود، جزئیات نرم و پردازش شده به نظر می‌رسند.
20240127-122144.webp

Galaxy S24 portrait mode.
20240125-150514.webp

Galaxy S24 Plus main camera.

20240125-075210.webp

Galaxy S24 Plus 3x telephoto camera.
وقتی صحبت از کیفیت دوربین می‌شود، Galaxy S24 و S24 Plus می‌توانند با Pixel 8 و iPhone 15 رقابت کنند، اما به سختی. به تصاویر زیر نگاه کنید که از یک بار اسپرسو در Four Barrel Coffee در سان‌فرانسیسکو با Pixel 8، iPhone 15 و S24 Plus گرفتم. نور به اندازه‌ای کم بود که برای دوربین‌های هر سه گوشی چالش‌برانگیز باشد، اما نه به اندازه‌ای تاریک که حالت شب فعال شود.

تمام سه عکس خوب به نظر می‌رسند. Pixel 8 و S24 Plus عکس‌های خود را مشابه نوردهی کردند و به واقعیت نزدیک‌تر به نظر می‌رسیدند. iPhone 15 همه چیز را روشن‌تر کرده بود که نتیجه آن عکسی زیبا است، اما دمای رنگ را تغییر می‌دهد. از نظر جزئیات (نگاه کنید به دانه‌های قهوه در هاپر)، عکس S24 Plus کمی نرم به نظر می‌رسید، در حالی که تصویر Pixel 8 کمی بیش از حد تیز شده بود، و عکس iPhone 15 در جایی در میانه قرار داشت.
samsung-galaxy-s24-plus.webp

Galaxy S24 Plus main camera.
pixel-8.webp

Pixel 8 main camera.
این نتایج به ویژه برای مدل معمولی S24 امیدوارکننده است. اما با قیمت 1000 دلار و رقابت با گوشی‌هایی مانند Pixel 8 Pro و iPhone 15 Pro، سخت است که از آنچه S24 Plus در زمینه عکاسی ارائه می‌دهد هیجان‌زده شویم. قطعاً قادر است کارهای زیادی انجام دهد، اما بهترین نیست و حتی به نزدیک‌ترین دوربین‌هایی که امروز به عنوان بهترین در گوشی‌ها شناخته می‌شوند، نزدیک نمی‌شود. و این ممکن است دلیل وجود Galaxy S24 Ultra با دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی جدیدتر و با وضوح بالاتر باشد.
اما صبر کنید، هنوز بیشتر هست. گلکسی S24 و S24 Plus ترکیبی از ابزارهای ویرایش داخلی و ابری برای عکاسی و ویدیوها دارند. ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی کیفیت تصویر را بهبود می‌دهند و به اصلاح جنبه‌های مختلف عکس‌هایی که می‌گیرم کمک می‌کنند. این ابزارها نگاهی به این می‌دهند که چگونه هوش مصنوعی می‌تواند به گوشی‌ها کمک کند تا عکس‌های بهتری بگیرند به ویژه با گذشت زمان.

در اپ گالری، می‌توانم روی هر ویدیو که در حال پخش است ضربه بزنم و نگه دارم و آن را به‌طور آنی به حالت اسلو موشن تبدیل کنم (هوش مصنوعی فریم‌هایی به ویدیو اضافه می‌کند). این تجربه سرگرم‌کننده است و همانطور که می‌گویند، همه چیز در حالت اسلو موشن بهتر به نظر می‌رسد.

سپس ویرایش مولد (Generative Edit) وجود دارد که مشابه با ویرایشگر جادویی (Magic Editor) پیکسل 8 است و بر اساس همان فناوری زیرساختی گوگل ساخته شده است. این ابزار می‌تواند اشیاء و افراد را از یک عکس حذف کرده و فضای خالی را پر کند. هنوز نتیجه‌ای بی‌نقص ندیده‌ام، زیرا همیشه یک رد یا هاله قابل مشاهده وجود دارد که نشان می‌دهد چیزی درست نیست. می‌توانم از همین ابزار برای جابجایی اشیاء و افراد استفاده کنم، حتی اندازه آن‌ها را تغییر دهم، که این واقعاً سرگرم‌کننده و غیرقابل باور است.
من متوجه شدم که اصلاحات معمولی مفیدترین هستند. می‌توانم از همان ابزار ویرایش مولد (Generative Edit) برای صاف کردن عکس‌ها استفاده کنم. من زاویه‌های هلندی (Dutch Angles) را جز در فیلم‌های هیچکاک، فیلم‌های تری گیلیام و البته پاور رنجرها دوست ندارم. من از صاف کردن افق عکس لذت می‌برم، که در بیشتر گوشی‌ها معمولاً به این معنی است که باید برای رسیدن به نتیجه دلخواه، قسمت‌هایی از عکس را برش داد. در گلکسی S24 و S24 Plus، ویرایش مولد می‌تواند قسمت‌های عکس که در قاب نبوده‌اند را پر کند، بدون اینکه نیاز به برش باشد. نتایج خوب هستند؛ ببینید در زیر.
اپلیکیشن گالری ترفند دیگری هم دارد. من می‌توانم به بالا سوایپ کنم تا متادیتای یک عکس را ببینم و دکمه‌ها/برچسب‌های کوچکی ظاهر می‌شوند که پیشنهاداتی برای اصلاح مشکلات به من می‌دهند. تقریباً هر عکسی یک برچسب "بازسازی" می‌گیرد که در آزمایش من به معنای روشن‌تر کردن قسمت‌هایی از عکس است.

اصلاح "حذف انعکاسات" به اندازه کافی خوب عمل می‌کند. به دو عکسی که در زیر آمده نگاه کنید، کاهش تابش نور قابل توجه است، اما گاهی اوقات نتایج می‌توانند متغیر باشند. این ابزار باید در واقع "کاهش انعکاسات" نامیده شود.
بعد از روزها تست کردن گلکسی S24 و S24 Plus با بازی کردن، ارسال پیام و تماس به زبان‌های مختلف، عکاسی، ضبط ویدئو و امتحان کردن تمام ویژگی‌های Galaxy AI، خوشحالم که بگویم هر دو این گوشی‌ها فوق‌العاده هستند. سامسونگ گوشی‌ها را بازآفرینی نکرد، اما دو گوشی عالی را گرفت و آنها را بهتر کرد.

چالش برای S24 Plus این است که گوگل Pixel 8 Pro همان قیمت را دارد و دوربین‌های کمی بهتر دارد. من فکر می‌کنم S24 Plus در تقریباً تمام جنبه‌های دیگر، حتی نرم‌افزار، که در تست‌های من بسیار پایدار بوده، گوشی بهتری است.

چالش برای S24 این است که می‌توانید OnePlus 12 را با همان قیمت خریداری کنید یا 100 دلار پس‌انداز کرده و Pixel 8 را تهیه کنید. من هم از Pixel 8 و هم از S24 استفاده کرده‌ام و سخت است بگویم کدام یک به‌طور قطعی بهتر از دیگری است. طراحی S24 بالغ‌تر است، ساخت بهتری دارد و نرم‌افزار آن در زمان نوشتن این متن پایدارتر است. Pixel 8 در عکاسی بهتر است و ویژگی‌های منحصر به فردی مانند فیلتر تماس دارد.

اگر شما صاحب گلکسی S21 یا S21 Plus هستید و احساس می‌کنید که می‌خواهید ارتقا دهید، الآن زمان مناسبی است. در نهایت، گلکسی S24 و S24 Plus عمر باتری عالی، عملکرد چشمگیر، هفت سال پشتیبانی نرم‌افزاری و برخی از ویژگی‌های Galaxy AI را دارند که وعده‌دار هستند، اما با توجه به قیمت 1000 دلاری S24 Plus، انتظار بیشتری از دوربین آن دارم.

عقب
بالا