بررسی ایفون 16 pro max

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع بهزاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بررسی iPhone 16 Pro Max پس از دو ماه — همانطور که اپل می‌گوید، بهترین آیفون تاکنون
61353-127520-000-lede-iPhone-16-Pro-Max-xl.webp

ممکن است یک پیشرفت بزرگ در iPhone 16 Pro Max نسبت به مدل قبلی‌اش وجود نداشته باشد، اما تعدادی بهبودهای کوچک وجود دارد که ارزش هزینه بالا را دارند.

iPhone 16 Pro Max یک دستگاه جالب است. در حالی که صفحه نمایش آن کمی بزرگتر از قبل است، iPhone 16 Pro هم همینطور است.

و در حالی که دکمه کنترل دوربین جدیدی دارد، این ویژگی در تمام مدل‌های خانواده iPhone 16 وجود دارد.

بنابراین روش ساده برای تمرکز بر iPhone 16 Pro Max این است که بگوییم آن مانند سایر مدل‌ها است و تفاوت زیادی با iPhone 15 Pro Max ندارد. این یک توصیف ساده است و ناعادلانه نیست، اما در استفاده طولانی مدت و روزمره، این توصیف دقیق نیست.

اگر فکر می‌کنید وارد نویسندگی فناوری برای دریافت وسایل رایگان شوید، بهتر است دوباره فکر کنید. ما تمام دستگاه‌های خود را خریداری می‌کنیم و برای اهداف این بررسی، این کمک می‌کند که من از iPhone 15 Pro ارتقا داده‌ام. بنابراین حتی بدون هیچ تفاوت دیگری با مدل‌های سال 2023، برای من تفاوت اندازه قابل توجهی وجود دارد.

با این حال، در یک بررسی طولانی مدت، نمی‌توان همیشه تفاوت‌های بین مدل‌ها را بررسی کرد. باید به خود گوشی و خوبی‌های آن پرداخته شود، اینکه چه چیزی آن را ارزش خرید می‌کند یا نمی‌کند.

بنابراین، در حالی که من نمی‌توانم کمک کنم که iPhone 16 Pro Max را با iPhone 15 Pro قدیمی خود مقایسه کنم، این واقعاً به این موضوع برمی‌گردد که استفاده مداوم از iPhone جدید از زمان عرضه چگونه بوده است.

iPhone 16 Pro Max: سورپرایزها​

شما اغلب اندازه آن را فراموش می‌کنید. این احتمالاً غیرمنتظره‌ترین بخش استفاده از دستگاهی است که در ابتدا به نظر می‌رسید تفاوت بزرگی با مدل Pro کوچکتر دارد.

این موضوع با وجود صفحه نمایش بزرگتر از قبل است، به طوری که iPhone 16 Pro Max صفحه نمایشی 6.9 اینچی دارد. این در مقایسه با صفحه نمایش 6.7 اینچی مدل قبلی است، اما برای من به طور خاص، در مقایسه با صفحه نمایش 6.1 اینچی iPhone 15 Pro ام کاملاً متفاوت است.

این احساس هدر رفتن است که iOS 18 همانطور که بر روی صفحه نمایش کوچکتر بود، روی صفحه بزرگتر هم به همان شکل است. آیکون‌های هر اپلیکیشن دقیقاً همان اندازه‌ای هستند که قبلاً بودند، فقط فاصله‌بندی تغییر کرده است و من دوست داشتم که این فضا برای برنامه‌های بیشتر استفاده می‌شد.

سپس، من می‌توانم قسم بخورم که تماشای فیلم و تلویزیون روی iPhone 16 Pro Max از iPhone 15 Pro بهتر است، اما این نمی‌تواند درست باشد. وضوح صفحه نمایش همان است، 460 پیکسل در اینچ، و روشنایی هم مشابه است.

انکار نمی‌توان کرد که صفحه نمایش بزرگتر شده است، بنابراین شاید همه‌ی این واکنش من به همین موضوع مربوط باشد. اما جایی که قبلاً فقط گهگاه فیلم می‌دیدم، اکنون بیشتر فیلم می‌بینم.

این احتمالاً یک سورپرایز واقعی نیست چون من انتظارش را داشتم، اما iPhone 16 Pro Max چیزی را که من از یک دستگاه کتابخوان الکترونیکی خواستم، فراهم کرده است. گوشی سنگین‌تر از Kindle Paperwhite من است، اما هنوز هم چند رمان را تنها روی آن خوانده‌ام، به جای خواندن بیشتر روی Kindle یا iPad.

iPhone 16 Pro Max در استفاده روزمره​

لحظه‌ای که تمام اطلاعاتم را به گوشی جدیدم منتقل کردم، زنگ خورد. و آن تماس‌گیرنده—بدون درخواست—نظراتش را درباره‌ی وضوح صدای من بیان کرد.

من با او موافقم. هر تماسی که از زمانی که این گوشی را گرفته‌ام برقرار کرده‌ام، به وضوح و تیزی بیشتری شنیده شده است.

غیرمعمول است که من این فرصت را داشته باشم که این موضوع را از هر دو طرف آزمایش کنم. به طور تصادفی، به من دعوت شد تا به دوازده ایستگاه رادیویی محلی بی‌بی‌سی زنگ بزنم و اکنون وقتی به آن برنامه‌ها گوش می‌دهم، می‌توانم بشنوم که کیفیت تماس بسیار بهتر از قبل است.

ترکیب شده با کیفیت کلی صدا، iPhone جدید به طرز ظریفی نحوه تماس گرفتن من را تغییر داده است. به دلایلی، اکنون بسیار بیشتر از قبل احتمال دارد که گوشی را روی میز یا آن طرف آشپزخانه بگذارم و بگویم "سیری، فلانی را روی اسپیکر تماس بگیر."
61353-127519-888-Siri-graphic-xl.webp

بلندگوها قطعاً برای تماس‌ها به اندازه کافی خوب هستند و من با خوشحالی به موسیقی و پادکست‌ها از طریق آن‌ها گوش داده‌ام. بخشی از این امر به دلیل نقص در AirPods Pro من بود که اکنون آن‌ها را تعویض کرده‌ام، اما بلندگو هنوز هم می‌تواند راحت‌تر باشد.

بررسی iPhone 16 Pro Max: کنترل دوربین در عکاسی روزمره​

کنترل دوربین به نظر من دکمه‌ای است که از دو قسمت تشکیل شده است، که قسمت کمتر مربوط به هدف مشخص آن برای گرفتن عکس‌ها می‌باشد. حتی با این که از نظر تئوری این کنترل دوربین جدید باید طوری طراحی شده باشد که انگار مخصوص من است.

چرا که من هیچ وقت به یاد نمی‌آورم که می‌توان از صفحه قفل گوشی به سمت بالا کشید تا دوربین را باز کرد. حتی با داشتن دکمه دوربین در صفحه قفل، تقریباً هیچ وقت به ذهنم نمی‌رسد که آن را فشار دهم — همیشه گوشی را باز می‌کنم و اپلیکیشن دوربین را پیدا می‌کنم.

بنابراین داشتن یک دکمه که مستقیماً وارد حالت عکس‌برداری شود، واقعاً باید ایده‌آل باشد، اما اکنون در فهرست فراموشی من شامل این است که به ندرت یادم می‌آید که چنین دکمه کنترل دوربینی وجود دارد. این موضوع ثابت نیست و دلایلی دارم که فکر می‌کنم به آن عادت خواهم کرد، به علاوه بعضی اوقات واقعاً ایده‌آل است.
61353-127524-888-Camera-Control-button-xl.webp

به نظر می‌رسد که مشکل من هرچه کمتر به آن فکر کنم، کاهش می‌یابد، بنابراین من توانسته‌ام عکس‌های زیادی را خیلی سریع به لطف کنترل دوربین بگیرم. اما هر وقت به آن فکر می‌کنم، مانند زمانی که می‌خواهم زوم را تغییر دهم یا تلاش می‌کنم به حالت ویدئو سوئیچ کنم، انگشتم اصلاً نمی‌تواند دکمه را پیدا کند.

اگر دکمه کمی برجسته‌تر یا حتی کمی فرو رفته‌تر بود، انگشتم مستقیم به آن می‌رسید. این مشکل تغییر زوم یا سایر عملکردهای کنترل دوربین را حل نمی‌کند، اما به این معنی بود که دیگر لازم نیست گوشی را کج کنم تا ببینم دکمه کجاست.

پس در زمینه عکاسی، من به طور کلی وقتی کنترل دوربین برای من کار می‌کند، تحت تأثیر قرار می‌گیرم، و زمانی که نتوانم دکمه را بلافاصله پیدا کنم، نه.

با این حال، هنوز باید متوقف شوم و فکر کنم چگونه از آن استفاده کنم. فشار متوسط باعث باز شدن دوربین می‌شود، و سپس وقتی انگشت خود را بردارید و دوباره آن را بیاورید تا نگه دارید، ضبط ویدئو آغاز می‌شود.

صادقانه بگویم، من این را به خودم می‌گویم به اندازه‌ای که به شما می‌گویم. و مسئله فشار متوسط به طور کلیدی مطرح شده است اکنون که از نسخه بتای iOS 18.2 استفاده می‌کنم.

این به این دلیل است که در بخش منفی، نیاز واقعی به درست زمان‌بندی فشار دادن وجود دارد. اما در بخش مثبت، فشار دادن کمی طولانی‌تر، هوش بصری را شروع می‌کند.

و این کاملاً نحوه احساس من نسبت به دکمه کنترل دوربین را تغییر داده است.

بررسی iPhone 16 Pro Max: کنترل دوربین با هوش بصری​

در حال حاضر، حتی با اینکه من اینجا برای کسب درآمد کار می‌کنم، به طور مداوم خودم را در مورد اینکه کدام ویژگی‌های هوش مصنوعی اپل منتشر شده‌اند، کدام‌ها در نسخه‌های بتا هستند و کدام‌ها وعده داده شده‌اند، گیج می‌کنم. علاوه بر این، من در بریتانیا هستم و در حالی که می‌توانم منطقه و زبان خود را به ایالات متحده تنظیم کنم، هنوز همه چیز را دریافت نمی‌کنم.

بنابراین، در حالی که نباید وقتی به هوش بصری برخورد کردم، تعجب می‌کردم، اما واقعاً تعجب‌آور بود.
61353-127521-888-Visual-Intelligence-xl.webp

من در حال تلاش برای گرفتن عکسی از یک متر برق برای مستندسازی قرائت آن برای ارائه‌دهنده‌ام بودم، و به دلایلی به یاد آوردم که دکمه کنترل دوربین کجا قرار دارد. اما به اشتباه آن را بیش از حد فشار دادم و به جای عکس، یک جعبه دیالوگ خوش‌آمدگویی دریافت کردم که به من توضیح می‌داد که متر برق چیست.

واقعیت این است که شروع هوش بصری نیاز به فشار درست و به اندازه دارد و این باعث می‌شود که استفاده از آن کمتر واضح و ساده به نظر برسد، مانند آنچه که اپل قبلاً ارائه می‌داد. علاوه بر این، گاهی اوقات آنچه که به شما می‌گوید دقیق نیست، اما به طور کلی من به هوش بصری اعتیاد پیدا کرده‌ام.

این یک عنصر است که به من یادآوری می‌کند که من روی یک گوشی بزرگتر هستم. زمانی که دکمه کنترل دوربین را فشار می‌دهید و وارد هوش بصری می‌شوید، سه کنترل در پایین صفحه قرار دارند و من کمی در تلاش هستم که به آن‌ها با یک دست دسترسی پیدا کنم.

با این حال، به طریقی موفق می‌شوم، و این واقعاً تحسین‌برانگیز بوده است. در نسخه بتا، به طور پیش‌فرض نام‌های گیاهان و گل‌ها را به نام‌های ایالات متحده به من می‌گفت، اما هنوز به حدی نزدیک بود که من به نظر می‌رسیدم بسیار آگاه هستم.
من همچنین از سبک‌های عکاسی جدید تحت تأثیر قرار گرفته‌ام — با این حال، این یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که من استفاده نمی‌کنم. هیچ‌گاه عمداً یا به طور داوطلبانه از هیچ‌گونه فیلتر در زندگی‌ام استفاده نکرده‌ام زیرا احساس می‌کنم که آن‌ها تصویر را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند و شما مجبورید با آن‌ها کنار بیایید. من در فتوشاپ یا Pixelmator Pro دستکاری می‌کنم، مدت زیادی هم دستکاری می‌کنم، اما همیشه بعد از این که عکس را گرفته‌ام.
61353-127516-888-Styles-xl.webp

برای من، همیشه باید بهترین و دقیق‌ترین عکسی که می‌توانم بگیرم، و صرف‌نظر از اینکه آیا خوب است یا نه، نسخه‌ای از آن را بعداً ویرایش کنم. سبک‌های عکاسی شبیه یک فیلتر به نظر می‌رسند زیرا یک ظاهر خاص به تصویر می‌دهند، بنابراین در ابتدا کمی بی‌تفاوت بودم، اما خیلی بهتر از آن است.

به جای اینکه فقط یک فیلتر نارنجی روی کل تصویر بیندازد و کار را تمام کند، سبک‌های عکاسی به هر سایه در تصویر نگاه می‌کند. سپس به طور ظریف هر سایه را به سبک انتخابی شما تغییر می‌دهد.

ممکن است به بخش تنظیمات و اپلیکیشن دوربین بروید و یک سبک عکاسی دلخواه تنظیم کنید که دوربین همیشه از آن استفاده کند. این کار به خوبی انجام شده است، اما از نظر من، ضروری نیست.

چرا که اگر تصمیم بگیرید تمام تصاویر خود را با سبک‌های عکاسی که رنگ طلای رز به آن‌ها می‌دهند، بگیرید یا نه، می‌توانید آن سبک را بعداً اضافه کنید. و مهم‌تر اینکه، می‌توانید آن را حذف کنید.

نقد آیفون 16 پرو مکس: ویدیو​

من معمولاً ویدیو بیشتر از عکس‌های ثابت می‌گیرم و در این زمینه یک نکته وجود دارد. با استفاده از آیپد پرو خود، Final Cut Pro برای آیپد، و ویژگی مولتی‌کم آن، من سعی کرده‌ام که زوم آیفون را از راه دور کنترل کنم.

این کار می‌کند، می‌توانید با دقت روی صفحه آیپد بکشید و گوشی روی شما زوم کند. اما در آزمایش آن، امکان زوم کردن به‌طور روان از نمای ۰.۵ به ۵x وجود نداشت.
61353-127518-888-Zooming-xl.webp

و سپس توقف در ۵x غیرممکن بود، حتی با اینکه این حد زوم اپتیکال است. آیفون به‌طور خودکار وارد زوم دیجیتال شد و ادامه داد، از ۵x به ۱۰x و در نهایت به ۲۵x رسید که به‌طور شگفت‌آوری مؤثر بود.

این کنترل از راه دور دوربین آیفون 16 پرو مکس از طریق آیپد است، بنابراین واقعاً انتقاد منصفانه‌ای از گوشی نیست. این بیشتر یک توصیف دقیق از عدم توانایی من در استفاده از زوم است.
61353-127522-888-Zoom-xl.webp

نقد باتری آیفون 16 پرو مکس: اگر بخواهم خودم را نقد کنم، باید به دلیل تنبلی باشد. همانطور که پیش آمد، روز جمعه‌ای که آیفون 16 پرو مکس خود را گرفتم، مجبور شدم جایی بروم و همانطور که همیشه است، شارژر مگ‌سیف خود را بسته‌بندی کردم.

اما در طول آن آخر هفته اصلاً از آن استفاده نکردم. حالا، البته من از CarPlay با کابل استفاده می‌کنم، بنابراین آیفونم در ساعت‌هایی که در حال رانندگی بودم به شارژ وصل بود، اما به جایی رسید که دیگر به فکر شارژ کردن نبودم.

و این قسمت تنبلانه است. تمام این مدت، هنوز به خودم زحمت نداده‌ام که آن شارژر مگ‌سیف را کنار تخت بگذارم.

من گوشی را در ماشین شارژ می‌کنم، آن را روی شارژر دکسم می‌گذارم. به ندرت، آن را برای چند دقیقه روی شارژر دیگران گذاشته‌ام.

اپل می‌گوید آیفون 16 پرو مکس تا 33 ساعت دوام می‌آورد وقتی که به‌طور مداوم ویدئو پخش می‌شود. من به راحتی یک روز و نیم بدون اینکه به فکر شارژ گوشی باشم، به کار خود ادامه می‌دهم.

آیفون 16 پرو مکس - تقریباً دو ماه بعد: تا زمانی که این مطلب را درباره هفت هفته نوشتیم، متوجه نشده بودم. هنوز هم مثل یک اسباب‌بازی جدید به نظر می‌رسد.

من قطعاً حالا به اندازه بزرگتر عادت کرده‌ام و بعد از اینکه این اتفاق افتاد، بیشتر از مزایای آن لذت بردم. عمر باتری طولانی‌تر چیزی جز شیرین بودن نیست، از خواندن کتاب‌ها روی این صفحه لذت می‌برم و همچنین تماشای تلویزیون روی آن هم عالی است.
61353-127517-888-Visual-Intelligence-mug-xl.webp

هیچ‌کدام از این ویژگی‌ها به‌طور کامل با آیفون 15 پرو من متفاوت به نظر نمی‌رسد؛ بلکه بیشتر از همان است که بهتر شده است.

ممکن است این ارتقاء چشمگیر از آیفون 15 پرو مکس نباشد، اما در حال حاضر، آیفون 16 پرو مکس پیشرفته‌ترین مدل است — و این یک وضعیت بسیار خوب است.

نقد آیفون 16 پرو مکس: مزایا

• عمر باتری عالی است
  • کنترل دوربین عالی است وقتی که هوش بصری (Visual Intelligence) فعال باشد
  • اندازه آن به‌طور قابل توجهی بزرگتر از مدل سال گذشته است
نقد آیفون 16 پرو مکس: معایب

• سنگین است
  • اندازه آن نیاز به دو دست در بیشتر مواقع دارد
  • کنترل دوربین نیاز به عادت کردن دارد
امتیاز: 4.5 از 5 خوشبختانه امتیاز 0.5 وجود دارد. امتیاز 4 ممکن بود ارزش این گوشی عالی را کم نشان دهد — و امتیاز 5 خیلی زیاد است چون هیچ ارتقاء رادیکالی در آن مشاهده نمی‌شود.

با این حال، دکمه کنترل دوربین یک به‌روزرسانی رادیکال است، یا حداقل زمانی که هوش اپل استفاده‌ای فراتر از گرفتن عکس‌ها از آن ارائه می‌دهد.

در اینجا چیزی نیست که باعث شود از هر مدل جدیدتری از آیفون، مثل آیفون 13 پرو مکس، ارتقاء دهید. اما برای من که از آیفون 15 پرو آمده‌ام، این گوشی عالی بوده است.

محل خرید و صرفه‌جویی در قیمت آیفون 16 پرو مکس اپل اپراتورهای بی‌سیم تخفیف‌های جذابی از طریق اعتبار صورتحساب و معاملات تعویض برای آیفون 16 پرو مکس ارائه می‌دهند. در زمان انتشار، این پیشنهادات تا 1000 دلار تخفیف روی دستگاه ارائه می‌دهند که در زیر می‌توانید آن را پیدا کنید. همچنین می‌توانید از راهنمای قیمت آیفون 16 پرو مکس ما برای مقایسه پیشنهادات فعلی استفاده کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahram
عقب
بالا