بررسی زد فولد ۶ z fold6 reviws

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع بهزاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
000-1.webp

آنچه که دوست داشتم

طراحی زیبا و قابلیت آسان تا شدن و باز شدنهنری تی. کیسی / CNN Underscoredمن از ظاهر گلکسی Z Fold 6 خوشم می‌آید، چرا که این گوشی تاشو به دلیل آرایش دوربین پشتی خود که شبیه به دیسک‌های وینیل چیده‌شده به صورت عمودی است، امتیاز می‌گیرد. غیر از این، طراحی آن به قدری مینیمال است که چیز زیادی برای گفتن درباره ظاهرش ندارم. چیزی که مهم‌تر است، احساسی است که هنگام استفاده به کاربر می‌دهد، که در این مورد بیشتر اخبار خوبی دارم.

گلکسی Z Fold 6 نقره‌ای سامسونگ از پشت، در دستهنری تی. کیسی / CNN Underscoredدوستانی که با آن‌ها صحبت کرده‌ام، همه سوالات مشابهی درباره گلکسی Z Fold 6 دارند؛ مثل اینکه "حس استفاده از آن چگونه است؟"، "چقدر راحت می‌توان با آن تایپ کرد؟" و "چقدر حساس و ظریف است؟" خبر خوب این است که این ششمین نسل از گوشی تاشوی سامسونگ، حس محکمی دارد و برای باز کردن آن به میزان مناسبی از نیروی ارادی نیاز است. می‌توانم آن را با یک دست باز کنم، اما این کار کمی بیشتر از آنچه انتظار یا نیاز داشتم، تلاش می‌طلبد چون حالت باز شده برای استفاده با دو دست طراحی شده است.

لوگوی سامسونگ را می‌توان روی لولای گلکسی Z Fold 6 مشاهده کرد، جایی که گوشی بسته و در دست قرار دارد.هنری تی. کیسی / CNN Underscoredگلکسی Z Fold 6 سامسونگ شاید اسمی طولانی داشته باشد، اما وقتی که تا شده، دستگاهی نسبتاً باریک است. نه تنها وقتی تا شده در دستم حس سبکی دارد، بلکه ضخامت آن در این حالت ۰.۴۸ اینچ است که تفاوت زیادی با ضخامت ۰.۳۴ اینچی گلکسی S24 Ultra ندارد. همچنین در مقایسه با دو گوشی تاشوی برتر دیگر، کمی بلندتر، باریک‌تر و نازک‌تر از مدل قبلی خود، یعنی گلکسی Z Fold 5 است، در حالی که از پیکسل 9 پرو تاشو جدید گوگل کمی کم‌عرض‌تر و کمی ضخیم‌تر است.

در زمان تایپ با Z Fold 6، از سرعتی که به صفحه‌کلید شکافته شده در حالت باز عادت کردم، شگفت‌زده شدم. با این حال، واقعاً لازم است که سامسونگ دکمه‌ی کوچک "تبدیل گفتار به متن" را از گوشه پایین سمت چپ جابجا کند، جایی که به سختی دیده می‌شود و به راحتی فعال می‌شود. من چندین ایمیل طولانی را در حالت باز این گوشی نوشتم و فضای بزرگ‌تر برای تایپ کردن را بسیار راحت یافتم.

images (1).webp

گلکسی Z Fold 6 سامسونگ شاید نامی طولانی داشته باشد، اما وقتی که تا شده، دستگاهی نسبتاً باریک است. نه تنها وقتی تا شده در دستم حس سبکی دارد، بلکه ضخامت آن در این حالت ۰.۴۸ اینچ است که تفاوت زیادی با ضخامت ۰.۳۴ اینچی گلکسی S24 Ultra ندارد. همچنین در مقایسه با دو گوشی تاشوی برتر دیگر، کمی بلندتر، باریک‌تر و نازک‌تر از مدل قبلی خود، یعنی گلکسی Z Fold 5 است، در حالی که از پیکسل 9 پرو تاشو جدید گوگل کمی کم‌عرض‌تر و کمی ضخیم‌تر است.

در زمان تایپ با Z Fold 6، از سرعتی که به صفحه‌کلید شکافته‌شده در حالت باز عادت کردم، شگفت‌زده شدم. با این حال، واقعاً لازم است که سامسونگ دکمه‌ی کوچک "تبدیل گفتار به متن" را از گوشه پایین سمت چپ جابجا کند، جایی که به سختی دیده می‌شود و به راحتی فعال می‌شود. من چندین ایمیل طولانی را در حالت باز این گوشی نوشتم و فضای بزرگ‌تر برای تایپ کردن را بسیار راحت یافتم.

گلکسی Z Fold 6 سامسونگ در حالت باز شده در دست قرار دارد و صفحه‌کلید شکافته‌شده به دو سمت چپ و راست صفحه نمایش تقسیم شده است.هنری تی. کیسی / CNN Underscoredاستفاده از گلکسی Z Fold 6 در حالت بسته تمرینی برای تغییر حافظه عضلانی بود، چرا که من به گوشی‌های پهن‌تر عادت دارم. با این حال، کمی شگفت‌زده شدم که تایپ کردن روی صفحه نمایش Fold 6 بسته با دو دست طبیعی‌تر از یک دست احساس می‌شد. در حالی که می‌توانستم به راحتی با یک شست تایپ کنم، Fold 6 بسته کمی سنگین‌تر احساس می‌شود، زیرا به گوشی‌های سبک‌تر عادت دارم (S24 Ultra حدود ۰.۲۵ اونس و iPhone 15 Pro Max حدود ۰.۶۳ اونس سبک‌تر است) و چون وزن آن در حالت تا شده به طور فشرده توزیع شده است.

گلکسی Z Fold 6 با صفحه نمایش ۷.۶ اینچی نه تنها ۰.۵ اونس سبک‌تر از Z Fold 5 است، بلکه کمی کوچک‌تر از پیکسل 9 پرو تاشوی جدید با صفحه نمایش ۸ اینچی است. در حالت باز شده، هر دو گوشی آیفون ۱۵ پرو مکس و گلکسی S24 Ultra در مقایسه با آن‌ها بسیار کوچک‌تر به نظر می‌رسند. هیچ‌یک از این گوشی‌های تاشو احساس ناخوشایند یا دشواری در دست ندارند، اما تجربه‌ی شما ممکن است متفاوت باشد. افرادی که به دنبال گوشی‌های تاشوی کوچکتر هستند می‌توانند به Motorola Razr و Galaxy Z Flip 6 که طراحی‌های تاشو و جمع‌وجور دارند، نگاهی بیندازند، که به گوشی‌های تاشوی قدیمی شباهت دارند.

گلکسی Z Fold 6 سامسونگ از پایین دیده می‌شود، در حالی که نیمه‌باز در دست است.هنری تی. کیسی / CNN Underscoredگاهی اوقات آرزو می‌کنم که گوشه‌ها و لبه‌های گلکسی Z Fold 6 به اندازه گوگل پیکسل 9 پرو تاشو گرد و منحنی بودند، اما این نکته به‌قدری اهمیت ندارد که تصمیم‌گیری من را تحت تاثیر قرار دهد. وقتی بسته است، تا حدودی چیزی را که می‌خواهم ارائه می‌دهد، چون لولای Z Fold 6 تقریباً در دست مانند لبه‌های گلکسی S24 Ultra راحت است. و در حالی که ابتدا لبه بیرونی صفحه نمایش داخلی را دوست نداشتم، متوجه شدم که این لبه بیرون‌آمده برای کمک به گرفتن گوشی ضروری است.

عملکرد سریع و مشخصات مناسب که امکان مولتی‌تسکینگ روان را فراهم می‌کندصفحه‌نمایش گلکسی Z Fold 6 به دو قسمت تقسیم شده، در یک طرف ویدئوی Chappell Roan و در طرف دیگر مرورگر کروم با چندین تب باز و داستانی از CNN در مورد آب و هوا دیده می‌شود.هنری تی. کیسی / CNN Underscoredدقیقاً مانند گلکسی S24 و S24 Ultra، گلکسی Z Fold 6 به پردازنده سریع Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy مجهز شده است. این تراشه که نامی طولانی دارد، در آزمایش من به اندازه کافی قدرتمند بود و حافظه ۱۲ گیگابایتی آن باعث شد هیچ نشانه‌ای از تاخیر هنگام تقسیم صفحه نمایش و جابجایی بین تب‌های کروم مشاهده نکنم.

تست Geekbench 6 نشان داد که امتیازات گلکسی Z Fold 6 کمی پایین‌تر از سایر گوشی‌های 2024 سامسونگ که از همان تراشه استفاده می‌کنند، است. این امتیازات، گوگل پیکسل فولد 2023 را شکست می‌دهد اما همچنان فاصله زیادی با آیفون 15 پرو مکس دارد. انتظار دارم که گوگل پیکسل 9 پرو فولد با تراشه جدید Tensor G4 خود بتواند کمی به این امتیازات نزدیک شود، در حالی که احتمالاً آیفون‌های بعدی اپل با پردازنده‌های جدید خود فاصله بیشتری از سایر رقبا خواهند داشت.

نمایشگر بزرگ داخلی Z Fold 6 مهم‌ترین ویژگی آن است
هنری تی. کیسی / CNN Underscored
در هفته‌ای که گلکسی Z Fold 6 را تست می‌کردم، صفحه نمایش ۷.۶ اینچی آمولد تاشوی آن برای هر چیزی از تماشای فیلم "Top Gun: Maverick" (دوباره) گرفته تا خواندن درباره بدلکاری تام کروز در مراسم اختتامیه المپیک پاریس بسیار عالی بود. در هنگام تماشای صحنه‌های نفس‌گیر بازیگر، جزئیات زیادی در چهره و لباس پرواز او مشاهده کردم.

گلکسی Z Fold 6 همچنین به من کمک کرد از موسیقی جدید گروه محبوبم Charly Bliss لذت ببرم. نه تنها رنگ‌های سبز و صورتی لباس‌های خواننده اصلی، Eva Hendricks، در ویدئوی “Back There Now” زیبا به نظر می‌رسید، بلکه صدای عالی آن‌ها روی بلندگوهای استریوی گوشی هم خوب بود. در حالی که می‌توانم ویدئوهای آن‌ها را روی آیفون 15 پرو مکس تماشا کنم، این صفحه نمایش تاشو فضای کافی برای تماشای ویدئوها در اندازه کامل و خواندن نقدهای مثبت درباره آلبوم جدیدشان “Forever” به من می‌دهد.

سبک موسیقی را تغییر دادم و به آهنگ “Big Pressure Trill Mix” گوش دادم؛ آهنگ‌های مهمان Bun B و Westside Gunn عالی به نظر می‌رسیدند و کمی بیس هم داشت. البته جایگزینی برای سیستم صوتی واقعی نیست، اما احتمالاً به اندازه‌ای بلند است که شما را مجبور کند سر بچرخانید و من را برای گوش دادن به موسیقی با صدای بلند در مترو قضاوت کنید.

نمایشگر ۷.۶ اینچی گلکسی Z Fold 6 در بازی‌هایی که برای این صفحه بهینه شده‌اند هم ارزش واقعی خود را نشان می‌دهد. بازی Genshin Impact روی این صفحه باز شده عالی به نظر می‌رسد و حس غوطه‌ور شدن بیشتری ایجاد می‌کند. بازی مسابقه‌ای Asphalt Legends Unite هم از این صفحه نمایش بزرگ به خوبی استفاده می‌کند و هر دو بازی بسیار روان اجرا شدند. بازی‌ها تنها برنامه‌های بهینه شده برای Z Fold 6 نیستند؛ یوتیوب تی‌وی هم از شبکه‌ای دو در دو برای نمایش چندین استریم هم‌زمان پشتیبانی می‌کند.

می‌توانید از چهار قسمت مجزای صفحه نمایش ۷.۶ اینچی برای برنامه‌های مختلف استفاده کنید. به‌زودی یاد گرفتم که از قرار دادن یک ویدئوی یوتیوب در بالا یا پایین کروم، گوگل داکس یا دیسکورد لذت می‌برم. گلکسی Z Fold 6 دستگاهی مناسب برای اعتیاد من به یوتیوب است، چرا که ویدئوهای با نسبت تصویر ۱۶:۹ به‌خوبی در نیمه بالایی یا پایینی صفحه قرار می‌گیرند. این حالت نسبت به تماشای ویدئو در آیفون با قابلیت تصویر در تصویر (که نیاز به نگاه نزدیک دارد) بسیار بهتر است.

سامسونگ احتمالاً یکی از مشکلات گلکسی Z Fold 5 را نیز حل کرده است، چرا که صفحه نمایش ۶.۳ اینچی بیرونی در مدل جدید دیگر احساس تنگی ایجاد نمی‌کند. تایپ کردن روی این صفحه بیرونی بسیار راحت و طبیعی بود که احتمالاً به دلیل افزایش عرض صفحه بیرونی به اندازه یک میلی‌متر است. همین تغییر کوچک هم می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

باتری عالی، به‌ویژه برای گوشی تاشو
سامسونگ گلکسی Z Fold 6 با یک بار شارژ مدت‌زمان شگفت‌انگیزی دوام می‌آورد و انتظار برای گوشی‌ای با صفحه نمایش بزرگ را به چالش می‌کشد. صفحه نمایش داخلی Z Fold 6 در تست ویدیوی ۴K حلقه‌ای ما، که با روشنایی ۵۰٪ پخش می‌شود، ۱۹ ساعت و ۲۸ دقیقه دوام آورد.

این مدت زمان بیش از هشت ساعت و نیم بیشتر از گوگل پیکسل فولد و حدود شش ساعت کمتر از گلکسی S24 Ultra (که صفحه‌نمایش کوچکتری دارد) است. آیفون 15 پرو مکس زمان‌های بسیار کمتری ثبت کرد، اما آیفون‌های اخیر در این تست ما مشکلاتی داشتند.

مجموعه دوربین‌های مناسب، اما نه بهترین​

من دوربین‌های گلکسی Z Fold 6 را به‌عنوان آخرین ویژگی‌ای که دوست دارم معرفی می‌کنم، زیرا کمی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است. خبر خوب این است که توانستم عکس‌های فوق‌العاده‌ای با آن بگیرم، از جمله تصاویری خوشمزه از شیرینی‌ها.

اما خبر بد این است که سامسونگ نتوانسته زوم عمیق‌تری را در بدنه باریک Z Fold 6 جای دهد. زوم اپتیکال آن به 3 برابر محدود شده است که نسبت به زوم 5 برابر اپتیکال در گلکسی S24 Ultra و آیفون 15 پرو مکس یک قدم پایین‌تر است.

برای گرفتن بهترین سلفی‌ها، از Z Fold 6 در حالت بسته استفاده کنید، زیرا دوربین 10 مگاپیکسلی پوششی آن بسیار بهتر از دوربین 4 مگاپیکسلی داخلی است. دوربین سلفی داخلی ممکن است جذاب باشد زیرا صفحه‌نمایش وسیع‌تری برای مشاهده خودتان فراهم می‌کند، اما کیفیت تصویر آن به اندازه‌ای نیست که ارزش قرار دادن در شبکه‌های اجتماعی را داشته باشد.

حالت سه‌پایه‌ بدون دست​

گلکسی Z Fold 6 همچنین دارای حالت سه‌پایه بدون دست است. کافی است گوشی را در حالت نیمه‌باز حدود 90 درجه قرار دهید، سپس دوربین را باز کنید، حالت سلفی را فعال کنید و تایمر عکس را تنظیم کنید. این ترفند خوبی برای عکاسی گروهی است.

مشکلات صفحه‌نمایش داخلی​

در حالت باز، چین‌خوردگی وسط صفحه‌نمایش داخلی Z Fold 6 قابل مشاهده است. با لمس و زوم کردن صفحه، کمی خمیدگی در آن ایجاد می‌شود که نشان از انعطاف‌پذیری صفحه دارد، اما حس دوام کمی ضعیف‌تر را القا می‌کند. همچنین، این صفحه‌نمایش داخلی بسیار مستعد اثر انگشت است.

قیمت بالای Galaxy Z Fold 6​

قیمت 1900 دلاری گلکسی Z Fold 6 کمی گران به نظر می‌رسد، به‌ویژه وقتی گلکسی S24 Ultra با عمر باتری بیشتر و سرعت کمی بالاتر، با قیمت 1300 دلار و صرفه‌جویی 600 دلاری قابل خرید است.

samsung-galazy-z-fold-6-cnnu-01-hero-if-not-too-dark.webp

در حال حاضر، سامسونگ بهترین گوشی تاشو را در بازار دارد. گلکسی زد فولد 6 قدرت چندوظیفه‌ای را بر روی صفحه‌نمایش بزرگ و زیبایی ارائه می‌دهد که برای تماشای جدیدترین تریلرها و خواندن درباره آن‌ها همزمان بسیار مناسب است، در حالی که عمر باتری و عملکرد آن از اولین پیکسل فولد بسیار بهتر است. ما منتظر هستیم ببینیم پیکسل 9 پرو فولد گوگل چگونه اوضاع را تغییر می‌دهد و آیا گلکسی زد فلیپ 6 جذاب سامسونگ می‌تواند عملکردی بالاتر از اندازه صفحه‌نمایشش داشته باشد یا خیر.

بله، این که گران‌ترین گوشی گلکسی بهترین مجموعه دوربین را در این خط تولید ندارد، کمی ناامیدکننده است، اما این همان وضعیتی است که برای گوگل پیکسل 9 پرو و نسخه تاشو آن نیز وجود دارد. بنابراین در حالی که بهترین گوشی سامسونگ برای عکس‌ها هنوز گلکسی اس 24 اولترا است، افرادی که دوست دارند به طور همزمان از چندین اپلیکیشن استفاده کنند بدون اینکه در عملکرد یا اندازه تصویر به مشکلی بخورند، از تجربه استفاده از گلکسی زد فولد 6 لذت خواهند برد.

عقب
بالا