S salar_1986 New member 10/10/24 #1 سلام وقت بخیر خواهش می کنم لطفا راهنماییم کنید من زمانی که می خواهم با Sitejet Builder عکس قرا بدهم پس از آپلود عکس نمایش داده نمی شود نمونه عکس ارسال می کنم پیوستها xxxxxxxxxxxx.webp 68.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
سلام وقت بخیر خواهش می کنم لطفا راهنماییم کنید من زمانی که می خواهم با Sitejet Builder عکس قرا بدهم پس از آپلود عکس نمایش داده نمی شود نمونه عکس ارسال می کنم
B bahram Administrator 10/10/24 #2 درود، اگر از طلاهاست سرویس گرفتید لطفا به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید تا دلیل آن بررسی شود. شماره تیکت را در همین پست یا بصورت خصوصی ارسال کنید
درود، اگر از طلاهاست سرویس گرفتید لطفا به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید تا دلیل آن بررسی شود. شماره تیکت را در همین پست یا بصورت خصوصی ارسال کنید
S salar_1986 New member 10/10/24 #3 نه از جای دیگری گرفتم ولی اگر راهنماییم کنید ممنون میشم کمکم کنید از جایی که گرفتم میگن یک مشکل در بخش کد html هست
نه از جای دیگری گرفتم ولی اگر راهنماییم کنید ممنون میشم کمکم کنید از جایی که گرفتم میگن یک مشکل در بخش کد html هست
B bahram Administrator 10/10/24 #4 تا هاست بررسی نشه نمیتونیم با اطمینان بگیم مشکل از کجاست. به همین دلیل عرض کردم تیکت ارسال کنید. برای بررسی مشکل باید با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید
تا هاست بررسی نشه نمیتونیم با اطمینان بگیم مشکل از کجاست. به همین دلیل عرض کردم تیکت ارسال کنید. برای بررسی مشکل باید با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید