نصب قالب

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع masoud0788
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

masoud0788

New member
سلام، من دامنه با پسوند آی آر خریدم و هاست هم همینطور، وردپرس رو هم نصب کردم از راهنمای داخل سایت طلاهاست،

حالا توی سایت ژاکت قالب انتخاب کردم، چطور باید قالب رو روی سایت نصب کنم؟ و اینکه آیا خرید قالب هم سایت طلاهاست امکان پذیر هست؟ ممنونم

سلام ، از قسمت نمایش بخش پوسته بالا سمت راست افزودن پوسته تازه رو انتخاب کنید و قالبی که خریداری کردید رو اپلود کنید

سلام، از قسمت نمایش بخش پوسته ها، بالا سمت راست افزودن پوسته جدید قالبی که خریداری کردید رو اپلود کنید

سلام، من دامنه با پسوند آی آر خریدم و هاست هم همینطور، وردپرس رو هم نصب کردم از راهنمای داخل سایت طلاهاست،

حالا توی سایت ژاکت قالب انتخاب کردم، چطور باید قالب رو روی سایت نصب کنم؟ و اینکه آیا خرید قالب هم سایت طلاهاست امکان پذیر هست؟ ممنونم

سلام
وارد بخش مدیریت که شدی، از بخش پوسته ها و افزودن پوسته تازه اینکارو بکن/

بنظر من که اصلا از ژاکت خرید نکنید، پشتیبانیشون اینقد ضعیفه ادم پیشمون میشه. طراح هاشونم یکی از یکی ضعیفتر
قالب خریدم قبل توی دیدگاه مطرح کردم با افزونه همکاری در فروش و پنل کاربری ووکامرس سازگاری داره یا نه. میگه گزارشی مشاهده نشد. میام میخرم با پنل مشل داره میگه من نگفتم مشکل نداره باید خودتون بررسی کنید تازشم قبول دار نیست که خودش درست راهنمایی نکرده.
درخواست برگشت وجهم میزنم میگن شامل شما نمیشه.
خودتون رو تو دردسر انداختین

اولین خریدم از این سایت و آخرینش از ژاکت بود. خودتو تو دردسر ننداز دوست عزیز

عقب
بالا