F fooladfc New member 7/14/13 #1 سلام دوستان من یه دامین ir ثبت کردم الان میخوام به ای پی ختصاصی که دارم متصلش کنم لطفا منو راهنمایی کنید
سلام دوستان من یه دامین ir ثبت کردم الان میخوام به ای پی ختصاصی که دارم متصلش کنم لطفا منو راهنمایی کنید
M Ma30h New member 9/13/17 #2 fooladfc گفت: سلام دوستان من یه دامین ir ثبت کردم الان میخوام به ای پی ختصاصی که دارم متصلش کنم لطفا منو راهنمایی کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام جواب این سوالتون رو پیدا کردید شما؟
fooladfc گفت: سلام دوستان من یه دامین ir ثبت کردم الان میخوام به ای پی ختصاصی که دارم متصلش کنم لطفا منو راهنمایی کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام جواب این سوالتون رو پیدا کردید شما؟
A ATILA1355 کاربر دائمی 9/13/17 #3 Ma30h گفت: سلام جواب این سوالتون رو پیدا کردید شما؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... بعد 4 سال که از تاریخ ایجاد تاپیک میگذره ، حتما پیدا کردن!!!!!
Ma30h گفت: سلام جواب این سوالتون رو پیدا کردید شما؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... بعد 4 سال که از تاریخ ایجاد تاپیک میگذره ، حتما پیدا کردن!!!!!
M Ma30h New member 9/13/17 #4 ATILA1355 گفت: بعد 4 سال که از تاریخ ایجاد تاپیک میگذره ، حتما پیدا کردن!!!!! کلیک کنید تا گسترش یابد... یه جبرائیل امیدوار بودم بیاد توضیح بده چیکار کرده
ATILA1355 گفت: بعد 4 سال که از تاریخ ایجاد تاپیک میگذره ، حتما پیدا کردن!!!!! کلیک کنید تا گسترش یابد... یه جبرائیل امیدوار بودم بیاد توضیح بده چیکار کرده
T talahost Moderator 9/14/17 #5 سلام امکان اتصال دامنه ir به آیپی وجود ندارد. یک راه این است که هاست بگیرید و دامنه را به هاست وصل کنید (dns ست کنید) سپس در پنل هاست دامنه را به آیپی وصل کنید
سلام امکان اتصال دامنه ir به آیپی وجود ندارد. یک راه این است که هاست بگیرید و دامنه را به هاست وصل کنید (dns ست کنید) سپس در پنل هاست دامنه را به آیپی وصل کنید
M masoudcaji New member 7/31/20 #9 سلام من انجام دادم ولی حدودا ۲۰ ساعته اعمال نشده؟ تایم تقریبی برای تایید dns جدید چقدره؟