A azerafati New member 8/6/17 #1 من نیاز به دستور json_object در دیتابیس داشتم که خطا میده. ورژن دیتابیس هاست را که چک کردم MariaDb 10.1 هست. امکان اپدیت ماریا دی بی وجود داره؟ تا به امکانات جدید و بهینه سازی های جدید دسترسی داشته باشیم؟
من نیاز به دستور json_object در دیتابیس داشتم که خطا میده. ورژن دیتابیس هاست را که چک کردم MariaDb 10.1 هست. امکان اپدیت ماریا دی بی وجود داره؟ تا به امکانات جدید و بهینه سازی های جدید دسترسی داشته باشیم؟
B bahram Administrator 8/7/17 #2 سلام با عرض پوزش در حال حاضر امکان ارتقای دیتابیس به mariadb 10.2 را نداریم. mariadb 10.1 معادل mysql 5.6 است. با تشکر آخرین ویرایش: 8/7/17
سلام با عرض پوزش در حال حاضر امکان ارتقای دیتابیس به mariadb 10.2 را نداریم. mariadb 10.1 معادل mysql 5.6 است. با تشکر
A azerafati New member 8/7/17 #3 admin گفت: سلام با عرض پوزش در حال حاضر امکان ارتقای دیتابیس به mariadb 10.2 را نداریم. mariadb 10.1 معادل mysql 5.6 است. با تشکر کلیک کنید تا گسترش یابد... پاسخ پشتیبانی این بود.
admin گفت: سلام با عرض پوزش در حال حاضر امکان ارتقای دیتابیس به mariadb 10.2 را نداریم. mariadb 10.1 معادل mysql 5.6 است. با تشکر کلیک کنید تا گسترش یابد... پاسخ پشتیبانی این بود.