saeid_m91 New member 5/12/13 #1 سلام دوستان سایت uplods.ir به فروش میرسد برای خرید پیام خصوصی بدید + قیمت رو پیشنهاد بدید آخرین ویرایش: 5/15/13
mybbsupport New member 5/19/13 #5 قیمت 70 تومان کلیک کنید تا گسترش یابد... قيمت بالاست حداكثر 15 تومن آخرین ویرایش: 5/20/13
saeid_m91 New member 5/20/13 #6 یعنی چی نمیخری الکی نظر نده تاپتیکو خراب نکن - - - Updated - - - این تاپتیکو مدیران ببندن بعضی جمبه ندارن انگار قیمتو چند گفتم
یعنی چی نمیخری الکی نظر نده تاپتیکو خراب نکن - - - Updated - - - این تاپتیکو مدیران ببندن بعضی جمبه ندارن انگار قیمتو چند گفتم
mybbsupport New member 5/20/13 #7 یعنی چی نمیخری الکی نظر نده تاپتیکو خراب نکن کلیک کنید تا گسترش یابد... توجه داشته باشيد من مدير هستم اينجا ! پس قوانين رو خوب مي دونم شما سه پست متوالي ارسال كردين براي بالا اوردن تاپيك كه خلاف قوانين هر انجمني هست مويد باشيد آخرین ویرایش: 5/20/13
یعنی چی نمیخری الکی نظر نده تاپتیکو خراب نکن کلیک کنید تا گسترش یابد... توجه داشته باشيد من مدير هستم اينجا ! پس قوانين رو خوب مي دونم شما سه پست متوالي ارسال كردين براي بالا اوردن تاپيك كه خلاف قوانين هر انجمني هست مويد باشيد
saeid_m91 New member 5/20/13 #8 دوست عزیز می تونی این پستو حذف کنی حذفش کن الکی, من نمیفروشم سایتمو میرم یجا دیگه ببخشید 15 پول دامنه اش نیست
دوست عزیز می تونی این پستو حذف کنی حذفش کن الکی, من نمیفروشم سایتمو میرم یجا دیگه ببخشید 15 پول دامنه اش نیست