تعداد دامنه هایی که می توان پارک کرد؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ehsantc
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ehsantc

New member
سلام دوستان
فرض کنید من مجموعه دامنه هایی مثل myserver1.it تا myserver10000.ir را داشته باشم. چه تعداد را می توانم پارک کنم تا تنها به یک آدرس مثلا سرور 1 وصل شوند؟

و آیا اگه کاربری به سرور myserver500.ir وصل شد و به سرور یک redirect شد, آیا می تونم عدد 500 را یه جوری بفهمم؟
ممنون​

سلام
این رو توی مشخصات هاستی که خریداری کردید ، میتونید ببینید
به عنوان نمونه ، اگه این سرویس
50 مگابایت هاست لینوکس حرفه ای
رو از طلاهاست خریداری کنید ، تنها اجازه دارید که 2 دامنه رو پارک کنید ، این قضیه توی اطلاعات فروش هاست نوشته شده است

غیر از این، وارد سی پنل که بشید ، ستون سمت چپ حاوی اطلاعات و توانایی هاست شما هست

ممنون atila1355
یه سوال دیگه. من به فضای خیلی زیادی برای هاستم احتیاج ندارم. یعنی سایتم نه پهنای باند زیادی می خواد و نه فضای زیادی. اما چیزی که خیلی بهش نیاز دارم امکان پارک تعدادبسیار زیادی دامنه مثلا 10000 هستش. بهترین/ارزانترین راه حل برای من چیست؟

ممنون atila1355
یه سوال دیگه. من به فضای خیلی زیادی برای هاستم احتیاج ندارم. یعنی سایتم نه پهنای باند زیادی می خواد و نه فضای زیادی. اما چیزی که خیلی بهش نیاز دارم امکان پارک تعدادبسیار زیادی دامنه مثلا 10000 هستش. بهترین/ارزانترین راه حل برای من چیست؟

سلام مجدد
این امکان که وجود داره ، ولی باید درخواست بدین به هاستینگ تون که براتون تعداد پارک دامین رو افزایش بدن
البته من تصور میکنم که سی پی یو و رم سرور رو به شدت درگیر میکنه
اطلاع ندارم که طلاهاست این امکان رو ارائه میده یا نه
از توی پنل تیکت بزنید

عقب
بالا