سلام
جهت راه اندازی انواع سرویس های خدماتی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور
مانند فروش کتاب، جزوه، نمونه سوال، آموزش و..... تبلیغ و مواردیکه خودتون استاد هستید مسلما
و همچنین از نظر بحث های SEO هم که قطعا از بهترین گزینه های ممکن هست و خودش به تنهایی خیلی از کارها را جلو خواهد برد!
بهترین دامنه ممکن را بهتون پیشنهاد میکنم:
pnubooks.com
قیمت پیشنهادی اولیه 250،000 تومان هست. و البته به بالاترین پیشنهاد تقدیم خواهد شد - با پله افزایش 50،000 تومانی.
متاسفانه فرصت و شرایط کار روی این دامنه را خودم ندارم و قطعا بیش از این می ارزه. ولی بنده تمایل به صبر بابت پیدا کردن مشتری خاصش را در حال حاضر ندارم!
مگر مجبور به تمدیدش بشم که حدودا تا 2 ماه دیگه فکر میکنم باشه.
در هر صورت ، در صورت تمایل به خرید خوشحال میشم صداتون را بشنوم. چون احتمالا هر روز نمیتونم این پست را چک کنم بزرگواران.
09102002462
ممنون از بذل توجه شما گرانقدران
-------------------------------------------
سایر اطلاعات دامنه مذکور :
Expires On
December 31, 2015
Registered On
December 31, 2013
Updated On
August 16, 2015
جهت راه اندازی انواع سرویس های خدماتی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور
مانند فروش کتاب، جزوه، نمونه سوال، آموزش و..... تبلیغ و مواردیکه خودتون استاد هستید مسلما
و همچنین از نظر بحث های SEO هم که قطعا از بهترین گزینه های ممکن هست و خودش به تنهایی خیلی از کارها را جلو خواهد برد!
بهترین دامنه ممکن را بهتون پیشنهاد میکنم:
pnubooks.com
قیمت پیشنهادی اولیه 250،000 تومان هست. و البته به بالاترین پیشنهاد تقدیم خواهد شد - با پله افزایش 50،000 تومانی.
متاسفانه فرصت و شرایط کار روی این دامنه را خودم ندارم و قطعا بیش از این می ارزه. ولی بنده تمایل به صبر بابت پیدا کردن مشتری خاصش را در حال حاضر ندارم!
مگر مجبور به تمدیدش بشم که حدودا تا 2 ماه دیگه فکر میکنم باشه.
در هر صورت ، در صورت تمایل به خرید خوشحال میشم صداتون را بشنوم. چون احتمالا هر روز نمیتونم این پست را چک کنم بزرگواران.
09102002462
ممنون از بذل توجه شما گرانقدران
-------------------------------------------
سایر اطلاعات دامنه مذکور :
Expires On
December 31, 2015
Registered On
December 31, 2013
Updated On
August 16, 2015
آخرین ویرایش: