A amir-aa New member 2/13/13 #1 سلام من میخوام توی برنامه تحت وبم ارسال ایمیل رو ست کنم و smtp اون رو نمیدونم؟!! smtp ایمیل هایی که ساختم چی هستن؟
سلام من میخوام توی برنامه تحت وبم ارسال ایمیل رو ست کنم و smtp اون رو نمیدونم؟!! smtp ایمیل هایی که ساختم چی هستن؟
T talahost Moderator 2/13/13 #2 سلام در سرویس های طلاهاست آدرس smtp بصورت زیر است : mail.domain.com کلیک کنید تا گسترش یابد... (با این فرض که domain.com نام دامنه شماست) نام کاربری و رمز برای اتصال به smtp، همان ایمیل و رمز ایمیل است
سلام در سرویس های طلاهاست آدرس smtp بصورت زیر است : mail.domain.com کلیک کنید تا گسترش یابد... (با این فرض که domain.com نام دامنه شماست) نام کاربری و رمز برای اتصال به smtp، همان ایمیل و رمز ایمیل است
H hamed.ramzi New member 2/14/13 #3 اس ام تی کلا به این ترتیب هست: smtp ports = 25 : 587 tls ports = 465
H hhhhffff New member 5/19/13 #4 برای imap چه ادرسی برای سرور بزاریم و شماره پورت چنده؟ برای تنظیمات tunderbird آخرین ویرایش: 5/19/13
B bahram Administrator 5/20/13 #5 سلام برای آموزش تنظیمات Mozilla Thunderbird اینجا را ببینید : آموزش تنظیمات Mozilla Thunderbird البته باید xeon را با نام سرور خود تغییر دهید. نام سرور در سی پنل نوشته شده است. اگر موفق نشدید در طلاهاست یک تیکت ارسال کنید تا راهنمایی شوید
سلام برای آموزش تنظیمات Mozilla Thunderbird اینجا را ببینید : آموزش تنظیمات Mozilla Thunderbird البته باید xeon را با نام سرور خود تغییر دهید. نام سرور در سی پنل نوشته شده است. اگر موفق نشدید در طلاهاست یک تیکت ارسال کنید تا راهنمایی شوید