سلام!
یعنی کسی نیست که کمک کنه؟
سلام
شما داخل هر فايل phpاي ميتوني چنين چيزي رو اعمال كني و نياز به ساختار خاصي هم نداره
فقط بايد يه كد نويسي ساده انجام بدي
در صورت نياز بگيد تا كدشو براتون بذارم
- - - Updated - - -
روشش اينه :
شما بايد يه ديتا بيس توي هاستتون بسازي و اسمشو يه چيز بذاري (من اينجا اسم ديتا بيس،نام كاربري ورمزشو يه چيز فرضي گذاشتم)،بعد داخلش يه جدول با نام count ايجاد كني و داخلش يه فيلد با نام tedad ايجاد كني از نوع int و تعدادش رو بذاريد6.
من تو كد هايي كه نوشتم اسم ديتا بيس رو گذاشتم amch و نام كاربريشو root و پسوردشم 1234 iشما بعد از ساختن ديتا بيس اطلاعاتشو يادداشت كنيد و بريد توي دوتا فايلي كه گذاشتم و اطلاعات ديتا بيستون رو جايگزين اطلاعات ديتا بيس من كنيد.
بعد بايد كد بنويسي !
من كد هاي لازم رو نوشتم و تو فايل index.phpگذاشتم،شما اين كد ها رو توي هرصفحه اي از سايتتون بريزيد،تعداد بازديدش ثبت ميشه،كد ها رو بايد اون بالا،قبل همه ي كد هاي صفحتون بذاريد.
[فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک را ببینند! ]
يه فايل ديگه هم ايجاد كردم با نام view.php كه اگه واردش بشيد،دفعات بازديد صفحه ي مورد نظر رو بهتون نشون ميده.
اين فايلو بايد بذاريد تو هاستتون و براي دسترسي بهش از آدرس yourdomain.ir/view.php استفاده كنيد.
[فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک را ببینند! ]
من دقيقا متوجه درخواست شما نشدم،ولي تا حدي كه تونستم سعي كردم كمكتون كنم.
دقت كنيد كه كد هاي داخل صفحه ي اينديكس رو بايد توي هر صفحه اي كه ميخوايد متوجه تعداد بازديدش بشيد،بذاريد؛
در ضمن كد ها رو بايد كامل كپي كنيد و اوله اول صفحه بذاريد،قبل از تگ <html> بايد باشه.
موفق باشيد
اوکی ممنون!
منظور بنده همین بود که شما عرض کردید.
خواهش مي كنم
دقت كنيد:
تو هر دوتا فايل بگرديد و اين دوتا خط رو پيدا كنيد:
$con=mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("amch",$con);
در خط اول بجاي root،نام كاربري ديتا بيستون رو بذاريد ، داخل "" رمزشو بذاريد و در خط دوم هم بجاي amch،اسم ديتا بيستون رو قرار بديد.
موفق باشيد
ببخشید ادرس دانلود فایلا خرابه لطفا اگر میشه چک کنید بفرستید دوباره
علاقه مندي ها (Bookmarks)