سلام يه دامين گرفتم وثبت كردم حالاتوايرنيك ميگه بايدمدارك ارسال كنم چي هست؟دربارش توضيح بديدلطفا
سلام يه دامين گرفتم وثبت كردم حالاتوايرنيك ميگه بايدمدارك ارسال كنم چي هست؟دربارش توضيح بديدلطفا
سلام
از مدرک شناسایی خود { کارت ملی } صفحه ی اول عکس گرفته و به ایمیل داده شده در ایرانیک ارسال کنید
آره همین چیزا که خط خطی گفته کافی هستن.....
آقا اونایی که کارت ملی شون در دسترس نیست چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک یه راهنمایی کنه اخطاریه دادن که میخوان دامنو حذف کنن یکی یه راهی بزاره جلوی پای ما که کارت ملیمون در دسترس نیست !!!!!!! فوریه !!
کاری نمیشه کرد
مثل این که بخوای ازدواج کنی به محضردار بگی که شناسنامه نداری!!!!
[فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک را ببینند! ]
طلاهاست،بزرگترین مرکز فروش هاست و دامنه در ایران
سلام
من کارت ملی رو گذاشتم روی کاغذ که مشخصاتم و یدونه امضا نوشته بودم ازش عکس گرفتم تقربیا صبح ساعت 11 بود ولی هنوز هیچ جوابی نیومده کلا به شک افتادم که نکنه اشتباه کردم!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید ایا درست انجام دادم ارسال مدارک رو یا نه؟
بعد اینکه چقدر زمان میبره تا جوابش بیاد یا تائید بشه؟
متشکرم.
سلام
ایرنیک بعضی دامنه ها (ملی، مذهبی، سیاسی، خبری، چت، سرگرمی و ...) را بدون ارسال مدارک تائید نمی کند. به نظر میرسد اخیرا (از آذرماه ۱۴۰۰) ایرنیک برای همه دامنه ها درخواست مدارک میکند.
یک ایمیل در مورد ارسال مدارک، توسط ایرنیک به ایمیل شما ارسال شده که یک فایل pdf به آن ضمیمه شده است.
باید فایل pdf را دانلود و پرینت کنید (اگر به پرینتر دسترسی ندارید بصورت دستی آن را بنویسید) و تکمیل و امضا کنید
نامه تکمیل شده + کپی کارت شناسایی خود (کارت ملی یا شناسنامه یا پاسپورت) را اسکن کنید (اگر اسکنر ندارید با گوشی یا دوربین دیجیتال یک عکس واضح از آنها بگیرید)
به این آدرس بروید ارسال مدارک – ایرنیک و مدارک را برای ایرنیک ارسال کنید و منتظر تائید بمانید (در صورت تائید یا رد مدارک به شما ایمیل ارسال می کنند)
ارسال مدارک هیچ خطری برای شما ندارد! مگر اینکه از دامنه سوء استفاده شود
اگر مدارک را به درستی ارسال کنید حتماً دامنه تائید می شود پس نگران کاغذ بازی و ... نباشید
ویرایش توسط admin : 2021-12-15 در ساعت 15:41
سلام
باید منتظر ایمیل ایرنیک بمانید (اگر دامنه تائید شود یا مدارک ناقص باشد ایمیل ارسال می کنند)
سلام بعد ارسال مدارک دامین تایید میشه یا بازم همینجوری میپیچونن ؟؟؟
خواهشا راهنمایی کنید منم تازه یه دامین گرفتم برای تایید ، مدارک خواستن فرستادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم !
قبلا دوتا دامین دیگه هم ثبت کرده بودم بدون مشکل تایید کرده بودن...
ویرایش توسط ali-mokari : 2014-12-04 در ساعت 5:00
علاقه مندي ها (Bookmarks)