PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساخت child name server (ساخت dns اختصاصی) - ریسلرکلاب



talahost
2013-01-29, 20:14
با سلام
در اینجا آموزش ساخت dns اختصاصی را به شما آموزش می دم. این آموزش اغلب برای نمایندگان هاست که نمی خواهند نامی از سرویس دهنده اصلی (مانند طلاهاست) در سرویس آنها باشد کاربرد دارد.

ابتدا وارد پنل دامنه شوید (اطلاعات ورود به پنل دامنه در بخش لیست تیکت ها برای شما ارسال شده) و سپس به صفحه مربوط به مدیریت دامنه مورد نظر بروید. برای این کار نام دامنه را در کادر وسط صفحه (Jump to domain) وارد کنید و روی دکمه مشخص شده کلیک کنید
1

پس از انجام مرحله بالا، صفحه مربوط به دامنه نشان داده می شود. برای ساخت dns اختصاصی روی Child name server کلیک کنید:
2

dns ها و آی پی های مربوطه را در کادرهای مربوطه وارد کنید و روی Save کلیک کنید:
3



توجه:

اعمال این تنظیمات ممکن است چند ساعت طول بکشد (معمولا کمتر از 24 ساعت و حداکثر 72 ساعت)
پس از اعمال این تنظیمات، تنظیمات دیگری نیز باید در پنل هاست (نمایندگی) شما انجام شود. برای این تنظیمات با پشتیبانی سرویس خود تماس بگیرید
اگر از نتیجه کار مطمئن نیستید تنظیمات dns را تغییر ندهید زیرا باعث اختلال در سایت شما می شود

amir_ng
2013-03-21, 10:01
سلام
سال نو مبارک
آقا من میخوام dns رو جوری تنظیم کنم که وقتی یک کاربر میزنه ns1.mydomane.net به یک هاست متصل شه و وقتی میزنه ns2.mydomane.net به یک هاست دیگه متصل شه.
توی child تنظیم کردم نشد. arecord و cname هم ساختم نشد.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

worldprayer.ir
2013-03-21, 15:43
سلام،
این امکان برای دامنه های .ir نمی باشد؟

mybbsupport
2013-03-21, 23:42
سلام،
این امکان برای دامنه های .ir نمی باشد؟

سلام

شما پس از خريد هاست و تهيه dns از ميزبان خود مي تونيد اين كار رو انجام بديد

باتشكر

- - - Updated - - -


سلام
سال نو مبارک
آقا من میخوام dns رو جوری تنظیم کنم که وقتی یک کاربر میزنه ns1.mydomane.net به یک هاست متصل شه و وقتی میزنه ns2.mydomane.net به یک هاست دیگه متصل شه.
توی child تنظیم کردم نشد. arecord و cname هم ساختم نشد.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سلام
دقيق متوجه نشدم :confused:

alishamekhi
2013-06-03, 9:34
با سلام

بعد از این آموزش میشه دی ان اس رو روی دی ان اس های اختصاصی گذاشت از طریق سایت ؟

admin
2013-06-03, 12:39
بله این آموزش برای همین کار نوشته شده. البته نیاز به تنظیمات در هاست نیز دارد که باید با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا تنظیمات لازم را در هاست انجام دهند.

hamed20
2013-07-24, 19:03
آقا سلام
من همین کارو کردم از پنل دامینم ولی باز سایت رو سرور قبلی باز میشه
وقتی هم اطلاعات دامین رو نیگا میسکنم باز دی ان اس های سرور قبلی روشه
دامینمم هم org هستتش
کسی هست راهنمایی کنه؟
من دیگه نمیدونم چیکار کنم

talahost
2013-07-25, 10:37
سلام
چند ساعت باید صبر کنید تا dns های ساخته شده در isp های مختلف شناخته شوند.
dns های خود دامنه را نیز باید طبق همان dns های ساخته شده تنظیم کنید. مثلا اگر
ns1.talahost.com
ns2.talahost.com
را ساخته اید، dns های دامنه talahost.com نیز باید به همین صورت تنظیم شده باشند.

در پایان، اگر تنظیمات بالا را انجام دادید و باز هم مشکل برطرف نشد، باید با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید چون علاوه بر مراحل بالا، تنظیمات دیگری نیز باید در پنل هاست شما انجام شود

hassan_shahi
2013-10-30, 11:02
سلام آیپی رو از کجا بگیرم؟
آیپی رو باید چند بزنم؟

admin
2013-10-31, 8:17
ip را باید از پشتیبانی هاستتون بگیرید

shuttel
2013-12-03, 13:17
من آی پی اختصاصی رو گرفتم
الان میخوام رو یکی از دامین های پارک شده تو هاستم دی ان اس اختصاصی بسازم پنلی که دادین بهم با این چیزی که اینجا آموزش دادین فرق داره !!
عکسشم آپلود میکنم
[Only registered and activated users can see links]

مشکل دیگه اینه که من در قسمت دامین ها ، همه ی دامین هام رو ندیدم و همین 4-5 تا دامین آخریم بودن ولی من نزدیک 50 تا دامین دارم !!

لطفا راهنمایی کنید
ضمنا دی ان اس هارو که ساختیم تا زمانی که ست بشه سایت باز نمیشه ؟

admin
2013-12-03, 18:16
سلام
این تاپیک آموزش ساخت DNS اختصاصی در پنل ریسلرکلاب است.

این آموزش را ببینید :
[Only registered and activated users can see links]

admin
2013-12-03, 18:48
این تاپیک بسته شد.