PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن قالب در سایت



loghman2327
2015-02-28, 13:00
چطور میتونم یه قالب آماده رو توی سایتم قرار بدم؟

12ali
2015-03-01, 15:28
سلام داش
اول بفرمایید که سیستم مدیریت محتوا شما چیه و می خواید استاتیک باشه یا دینامیک.

ghasem68
2015-03-08, 13:08
سلام من میبخواستم راهنماییم کنید که توی قسمت مدیریت سایت به چه شکل غالب رو بزارم و سایتم بالا بیاد

- - - Updated - - -

سلام من میبخواستم راهنماییم کنید که توی قسمت مدیریت سایت به چه شکل غالب رو بزارم و سایتم بالا بیاد