PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از دومین خود بیشترین استفاده را ببریم ؟؟



lord
2014-06-10, 16:21
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز طلا هاست
دوتا سوال مهم دارم لطفا اگه وارديد کمک کنيد
و لطفا لطفا کامل توضيح بديد اگرم تونستيد عکس بگذاريد ممنونتون ميشم
قطعا پست مفيدي واقع ميشه
--------------------------------
سوال اول : دوستان من يه دامنه دارم ميخوام ساب دامينشو توي يه هاست ديگه استفاده کنم !!
اون هاستم خوشبختانه روي همين سروري هست که الان دامين روش ست شده
حالا با اين حساب ممکنه بشه از دامينم که الان روي يه هاست در حال فعاليته از ساب دامينش توي يه هاست ديگه استفاده کنم ؟ اگه ميشه چطور بايد اقدام کنم ؟؟
---------------------------------
سوال دوم:
حتما تا حالا توی گوگل سرچ کردید و پست هایی رو دیدید که به عنوان زیر شاخه لینک های دیگه از اون سایت قرار داره
برفرض مثال اگر توی گوگل طلا هاست رو سرچ کنید در هون پوست اولش یه لینک بزرگ که به خود طلا هاست لینک شده وجود داره بعد زیرش ((( توجه داشته باشین که توی همون پست اول قرار داره با پست ها و نتیجه های دوم وسوم گوگل کاری ندارم ))) به عنوان زیر شاخه اون سایت که الان طلا هاست مورد نظر من هست لینک شده چند تا آدرس
مثلا زیر نتیجه اصلی و اول طلا هاست نوشته انجمن دامنه ای ار و..........
اینو چطور میتونم برای لینک خودم استفاده کنم ؟؟؟ که اون زیر شاخه ها (( مانند انجمن طلا هاست )) توی همون پست اول نمایش داده بشه
اگه بتونید تصویری این آموزش رو نشون بدید ممنون میشم مخصوصا برای سوال دوم
--------------------------------
باتشکر از همه برو بچ گلی که وقت گزاشتن و این پستو خوندن
(( فقط لطفا از اسپم دادن خوداری کنید تا پست مفیدی برای دیگران واقع بشه ))

Sanisel
2014-06-10, 23:31
در خصوص پست اولت من توی وبلاگم یه مطلب دارم که آموزش دادم این موضوع رو:

[Only registered and activated users can see links]

در مورد سوال دوم هم می دونم از توی Google Webmaster Tools میشه اینکارو کرد... حالا دقیقش رو نمی دونم دیگه... باقیه دوستان جواب میدن.

safe1364
2014-06-11, 6:39
در مورد سوال دوم
خود گوگل بعد از مدتي طبق اونچيزي كه نسبت به اهميت بعضي از مطالب سايت تشخيص ميده اونطوري فهرست بندي ميكنه
از وبمستر تولز ميتوني تعيين كني كه كدوم لينك اول باشه و كدوم لينك مثلا دوم و .......

lord
2014-06-11, 8:17
ممنون از توجه شما عزیزان ولی من هنوز جوابمو نگرفتم برای سوال دومم چطور میشه اون کارو کرد شما عزیزان میگید از توی Google Webmaster Tools میشه منم میدونم مربوط به اونجاس ولی از کجاشو نمیدونم لطفا دقیق تر راهنمایی کنید @!

- - - Updated - - -

الان اون پستو مطالعه کردم برای سوال اولم ولی متاسفانه به درد من نخورد چون اون برای کسایی هستش که بخوان از ساب دامینشون روی یه سرور دیگه که ای پی جداس استفاده کنن
ولی من میخوام روی همین یه سرور استفاده کنم ولی روی دو تا هاست الان تکلیف من چیه ؟؟:22: